Astrologinja razkriva, kako bo vladal kralj Karel III.

To se po mnenju zelo znane astrologinje Britancem obeta pod vladavino kralja Karla III. na podlagi datuma njegovega rojstva.

23.9.2022 ob 8:38 | Foto: Richard Heathcote/Reuters | Avtor: M. FL.

Astrologinja razkriva, kako bo vladal kralj Karel III.

Astrologinja Lisa Stardust je Women's Health povedala, da je leta proučevala rojstno karto kraljice Elizabete II. in na podlagi primerjave s karto njenega naslednika kralja Karla III. ugotovila, da bo ta tudi zaradi datuma rojstva sledil načinu vladanja, ki je bil značilen za njegovo mamo.

Takole je utemeljila opažanja:

"Pokojna kraljica je bila rojena 21. aprila 1926 ob 2:40 zjutraj. Čeprav ji ob rojstvu še ni bila namenjena vloga kraljice, so položaji planetov tedaj nakazovali, da bo nekoč prevzela vlogo močne javne osebe.

S soncem v znamenju bika, z luno v znamenju leva in z ascendentom v kozorogu je imela namreč vse predpogoje, da bo postala veličastna osebnost.

Sonce v ozvezdju bika ji je zagotavljajo moč, sočutje ter vztrajnost, mesec v levu pa sposobnosti vodenja ter prevzemanja odgovornosti. Tudi ascendent v kozorogu je pričal o njeni neskončni vzdržljivosti, močni volji in dobesedno rojena je bila, da bo nekoč postala avtoriteta.

Ob podrobnejšem pregledu njene karte se izkaže, da je bil Saturn, planet nadzora in zapovedovanja, ki vlada njenemu kozorogu, ob rojstvu v njeni 10. hiši, to je del karte, ki je povezan z javnim položajem in kariero. Prisotnost Saturna v njeni deseti hiši je že ob rojstvu nakazovala, da bo zgodaj zašla v politično in javno življenje.

Kot kraljica je potrebe drugih velikokrat postavila pred svoje, kar ni vedno lahko, a glede na to, da sta bila v njenem ascendentu tudi planet akcije Mars in globalni filozof Jupiter, ni moglo biti drugače."

Vzporedenice med obema monarhoma

"Pokojna kraljica in njen naslednik imata v marsičem podobne horoskope.

Karl je rojen 14. novembra ob 21:14 s soncem v škorpijonu, luno v biku in ascendentom v levu. Njegova luna, ki prestavlja čustva drugih in mamo (kraljičino sonce je bilo v biku) pomeni, da se bo odločal in vladal po vzoru kraljice Elizabete.

Tudi zaradi dejstva, da je ona močno vplivala na njegovo dojemanje sveta in ga podučila, kako delovati diplomatsko. To ni edina vez med njima: kraljičin Saturn je namreč v konjunkciji z njegovim soncem in tudi to priča o tem, da bo on ravnal tako, kot ga je učila ona.

Karl bo še bolj, kot njegova mama varoval zasebnost, o čemer priča dejstvo, da je njegov ascendent v levu, sonce pa v škorpijonu v hiši doma.

Novi kralj ima v ascendentu še planet Pluton, kar pomeni, da se bo nekoliko odmaknil od zastarelih tradiciji ter se bo trudil vzpostaviti sodobnejšo monarhijo. Pluton je namreč znan po tem, da ustvarja spremembe in strukture, skladne z modernim načinom razmišljanja.

Od leta 1952 se je nabralo veliko kraljičine zapuščine. In s pogledom na Karlov grafikon je nekaj gotovo: novi kralj ne bo omadeževal dediščine svoje mame."

Preberite še: Sprta princ William in princ Harry bosta kmalu soseda: se bosta pobotala?

Morda vas zanima tudi: FOTO: Najljubši počitniški kraji britanske kraljeve družine (Princesa Diana je oboževala ta otok)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)