Odziv princa Harryja in Meghan Markle na parodijo South Parka: se obeta tožba?

Tiskovni predstavnik para je podal izjavo glede tožbe princa Harryja in Meghan Markle zaradi norčevanja v seriji South Park.

23.2.2023 ob 11:45 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Odziv princa Harryja in Meghan Markle na parodijo South Parka: se obeta tožba?

Epizoda satirične animirane komedije South Park z naslovom Svetovna turneja zasebnosti, kjer so se ustvarjalci ponorčevali iz princa Harryja in Meghan Markle, je vzbudila veliko pozornosti.

Predmet šal je bila njuna dvoličnost glede zasebnosti, ki jo po eno strani pričakujeta in zahtevata, po drugi plati pa v dokumentarcih, knjigi in intervjujih razkrivata podrobnosti iz življenja znotraj njune ožje in širše kraljeve družine.

Kmalu potem, ko je bila epizoda na ogled, so se pojavile trditve, da sta Susseksa zaradi šal na njun račun vznemirjena in jezna ter da naj bi Meghan že pooblastila odvetnike, ki pripravljajo tožbo.

A je njun tiskovni predstavnik ta namigovanja zanikal in za portal E!online povedal: "To so neumnosti in zgolj nesmiselna, dolgočasna poročanja."

V zadnji epizodi South Parka nastopata princ Kanade in njegova žena, ki se preselita v izmišljeno mesto v Koloradu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Gex (@djgex_)

Pred hišo spuščata ognjemete in tako ali drugače povzročata hrup, s katerim nase pritegneta pozornost,  v rokah pa držita transparente z napisi hočeva zasebnost in ne glejte naju ter na turneji pripovedujeta o svojem življenju.

Lika močno spominjata na Harryja in Meghan, princ ima denimo rdečo brado, njegova žena pa nosi obleko, kakršno je na paradi Pozdrav zastavi leta 2018 nosila Meghan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pasi Lehto (@pulehto)

Povsem jasno torej je, na koga risanka namiguje, a serija že po tradiciji v svoje zgodbe vključuje like, ki sicer temeljijo na resničnih osebah, vendar vseskozi poudarja, da so nastopajoči izmišljeni.

Harry in Meghan torej ne bosta tožila serije, ni pa njun tiskovni predstavnik komentiral navedb Spectatorja, kjer so citirali vire blizu para, ki naj bi povedali, da sta bila Susseksa zaradi negativne pozornosti pretresena in razburjena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan and Harry (@archwellorg)

Povzeto po portalu E!Online

Preberite še: Nov udarec za Harryja in Meghan: »To je jasen znak, kako globoko sta padla«

Morda vas zanima tudi: Česen: poteza, s katero v hipu ločimo stroke od peclja (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)