Odziv Britney Spears na domnevne nenavadne obtožbe (kmalu) bivšega moža

Britney Spears in Sam Asghari sta bila poročena le 14 mesecev.

21.8.2023 ob 8:15 | Foto: Shutterstock (naslovna), Instagram | Avtor: M. FL.

Odziv Britney Spears na domnevne nenavadne obtožbe (kmalu) bivšega moža

Potem ko je v medije prišla vest o ločitvi nekdanje pop princeske Britney Spears in 12 let mlajšega Sama Asgaharija in potem ko se je on o ločitvi razpisal na instagramu, kjer je med drugim zapisal, da bosta kljub ločitvi ohranila ljubezen in spoštovanje drug do drugega, ter prosil zasebnost, se je oglasila tudi pevka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Takole je videu, na katerem poplesuje, občutke pojasnila na istem družabnem omrežju:

"Kot že vsi veste, s Hesamom nisva več skupaj.  Biti šest let z nekom je dolga doba, torej sem malo šokirana, vendar … nisem tu zato, da bi pojasnjevala, zakaj, kajti, pošteno povedano, ne zadeva nikogar.

Nisem pa več mogla prenašati bolečine. Na nekakšen telepatski način sem od prijateljev sprejela mnogo sporočil, ki so mi pobožala srce. Zato, hvala!!!" je zapisala in nadaljevala:

"Predolgo sem igrala in res je, da je bilo na instagramu videti vse popolno, a instagram je daleč od resničnosti, kar vsi dobro vemo. Z veseljem bi pokazala čustva, solze in resnične občutke, a sem vedno skrivala svoje šibkosti.

Če nisem bila očkova močna vojakinja, so me me pošiljali v ustanove, kjer so me skušali popraviti zdravniki. In to v trenutkih, ko sem ob sebi najbolj potrebovala družino, ki naj bi me brezpogojno ljubila. Zato bom ostala močna, kolikor bom le lahko. In v resnici mi gre zelo dobro!!!

Skratka, imejte lep dan in ne pozabite se smejati," je zaključila objavo.

Iz uradnih dokumentov je razvidno, da sta Britney in Sam vlogo za ločitev vložila že 28. julija, novica je v javnost prišla tedne kasneje. Kot uraden razlog za ločitev je Sam navedel nepremostljive razlike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Portal TMZ sicer citira enega od njegovih prijateljev, ki je dejal, da je Sam Britney zameril to, da mu je z enim od zaposlenih nataknila rogove in da je bila do njega nasilna.

Zakon naj bi bil v krizi že več mesecev, prve špekulacije o težavah so se pojavile marca 2023, ko so fotografi par ujeli brez poročnih prstanov. Tedaj je tiskovni predstavnik Asgharija za People ugibanja o porušeni  zakonski idili zavrnil s pojasnilom, da je on prstan snel zaradi snemanja filma.

Nadaljnja ugibanja o težavah v odnosu so vzniknila, ko je portal TMZ pisal, da je Britney do soproga nasilna in da je v njej nakopičene ogromno jeze.

Sam je za Access Hollywood takrat takole komentiral ženino psihično zdravje: "Moja žena ima življenje povsem pod nadzorom, špekulacije o njenem duševnem zdravju so neresnične in se morajo takoj končati."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Ne Spearsova in ne Asghari govoric okoli njune ločitve nista komentirala, dejstvo pa je, da je ta nastopila le dva meseca po praznovanju prve obletnice poroke.

"Eno leto v zakonu z žensko mojih sanj. Vse najboljše za obletnico, ljubezen moja," je ob jubileju Sam zapisal na instagramu.

Par se je prvič srečal leta 2016 na snemanju videa za Britneyjino pesem Slumber Party. On je takratno izkušnjo opisal za Men's Health: "Bil sem vznemirjen, ker sem se srečal z eno največjih umetnic vseh časov. Čutil sem metuljčke."

Vzcvetela je romanca, leta 2021 sta se zaročila in leta 2022 v Los Angelesu poročila. Na poroki je bilo mnogo znanih obrazov od MadonneDonatelle Versace, Paris Hilton, Selene Gomez do Drew Barrymore. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revelry Event Designers (@revelryeventdesign)

"Presrečen sem, da je nastopil ta dan. Vem, da si je tega dolgo želel. Tako skrben je in vedno jo podpira," je za Associated Press poročni dan komentiral Samov tiskovni predstavnik Brandon Cohen.

Povzeto po portalu New Idea

Preberite še: Nekdanji mož Britney Spears prekinil svoj molk in o pevki povedal to

Morda vas zanima tudi: Bojca Pušnik Ponikvar: Zato visoko izobražene in uspešne ženske težje najdejo partnerja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)