Odkrili smo poročne fotografije Andreja Škufce (Znan obraz ima svoj glas)

Andrej Škufca in njegova žena Melinda imata svoj instagram profil in ko smo ga danes pred začetkom nove oddaje Znan obraz ima svoj glas pregledali, smo na njem odkrili njune poročne fotografije.

17.4.2022 ob 3:20 | Foto: Jure Eržen/Delo | Avtor: S. S.

Odkrili smo poročne fotografije Andreja Škufce (Znan obraz ima svoj glas)

Sodnik v šovu Znan obraz ima svoj glas je na prvi pogled videti resen, strog in brezkompromisen, toda resnica je daleč od tega. Andrej Škufca prijeten sogovornik, razgledan moški, ki bolj kot vse na svetu ljubi svojo ženo Melindo.

"Imava čudovit odnos, vse težave, ki jih je sicer zelo malo, rešujeva sproti," je Andrej zaupal novinarki Aniti Krizmanić.

Andrej in Melinda sta usodni da dahnila septembra 2016 v Ljubljani, kjer se je tudi odvijalo poročno slavje. Sicer je o poroki malo znanega, le to, da je bila zabava na Ljubljanskem gradu. Smo pa odkrili njune poročne fotografije, in sicer tole, ki sta jo objavila ob drugi obletnici:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Skufca&Melinda (@andrejmelinda_official)


In pa to, ki sta jo objavila ob tretji obletnici:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Skufca&Melinda (@andrejmelinda_official)

 
Istega leta (2019) sta Andrej in Melinda svojo ljubezen kronala še z otrokom, in sicer sta se 19. februarja razveselila sina, ki sta ga poimenovala po Valentinu, zavetniku zaljubljencev. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrej Skufca&Melinda (@andrejmelinda_official)


Andrej je po rojstvu otroka novinarki Slovenskih novic zaupal, da sta z Melindo že od začetka vedela, da se jima bo rodil fantek, a sta kljub temu upala, da bosta morda dobila deklico, saj imata Melindini sestri pet sinov.

Iskreno je še povedal, da je rojstvo otroka za pare lahko izziv, o čemer je povedal: "Prevečkrat dopuščamo, da se stvari kopičijo, ljudje več nimajo časa drug za drugega. Najin otrok je dar, toda vedno bom trdil, da je Melinda tista oseba v mojem življenju, ki je bila pred njim in bo tudi ostala z mano. Najin odnos je primaren in najpomembneje je, da sva normalna drug do drugega in da zadeve tečejo tako, kot so pred rojstvom najinega sina." Kaj vse je še zaupal novinarki, si preberite TUKAJ!

Preberite še: Maja Keuc nerazpoznavna na tednu mode v Ljubljani

Morda vas zanima tudi: Odkrili smo nastop Severine leta 1991 na maturantskem plesu v Drnišu (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)