Nepozabni Prijatelji: Tri modrosti iz priljubljene serije

Kaj se lahko naučimo iz priljubljene serije Prijatelji.

1.3.2020 ob 5:40 | Avtor: A. J. (Revija Suzy)

Nepozabni Prijatelji: Tri modrosti iz priljubljene serije

Že vrabci na strehah čivkajo, da se Prijatelji vračajo na male zaslone: nekdanji igralci več kot 15 let po koncu serije snemajo novo epizodo. Jennifer Aniston (51), Courteney Cox (55), Liso Kudrow (56), Matta LeBlanca (52), Matthewa Perryja (50) in Davida Schwimmerja (53) si bo v starih vlogah Rachel, Monice, Phoebe, Joeyja, Chandlerja in Rossa mogoče ogledati na naročniškem portalu HBO Max, ki začne oddajati junija, mi pa še prej obujamo spomin na modrosti, ki smo se jih naučili iz serije.

Spremembe so dobra stvar

Rachel se je na svoj poročni dan odločila, da ne bo skočila v zakon z moškim, ki ga ne ljubi. Ta sprememba ji je obrnila življenje na glavo, hkrati pa ji omogočila, da je zaživela zares srečno, saj ji je prav ta konec omogočil čudovit nov začetek.

Bodite zvesti sebi

Ne glede na to, ali gre za ljubezen ali kariero, pojdite za tistim, ki ga imate radi, in počnite tisto, kar obožujete. Phoebe ni kaj prida pevka in Joeyju se kot igralcu nikoli ne uspe prebiti v prve vrste, a kljub temu vztrajata, prav tako v ljubezni do Rachel dolgo vztraja Ross. Ne glede na to, kako se stvari razpletejo, vsak od njih ve, da je v določenem trenutku naredil natančno tisto, kar je čutil.

Ni pomembno, kaj si mislijo drugi

Čudaška Phoebe nas uči, da je popolnoma nepomembno, kakšen vtis ima o nas okolica. Edini, ki kaj pomenijo, so ljudje, ki so nam blizu, ti pa nas vedno sprejemajo natanko takšne, kakršni smo. Phoebe se nikdar ne pretvarja, da je drugačna, kot je, in prav vseeno ji je, kaj si ob zgodbicah, kot je ta, da je bila njena mama nekoč reinkarnirana v mačko, mislijo drugi.

Preberite še - Vse, kar vemo o obuditvi serije Prijatelji

Morda vas zanima tudi - Za vedno prijatelji: Tako se danes zabavajo Courteney Cox, Jennifer Aniston in Matt LeBlanc


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)