Nekdanji zaposleni o pravem obrazu Meghan Markle: Od samega začetka je želela le eno stvar

V novi knjigi se je Meghan Markle znašla pod plazom obtožb.

28.9.2022 ob 9:15 | Foto: Jane Barlow, Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Nekdanji zaposleni o pravem obrazu Meghan Markle: Od samega začetka je želela le eno stvar

Odlomki iz najnovejše knjige avtorja Valentineja Lowa z naslovom Dvorjani: Skrita moč za krono ("Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown"), ki jih je objavil časopis The Times razkrivajo veliko še neznanih podrobnosti o članih kraljeve družine, nedvomno najzanimivejši pa so tisti o Meghan Markle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ece çağlar (@gececalar)

Low namreč v svoji knjigi trdi, da je vojvodinja Sussex skrbno načrtovala odhod iz kraljeve družine in navaja, da so jo njeni pomočniki, ki so sebe oklicali za Klub preživelih iz Sussexa, imenovali narcisoidna sociopatka.

Knjiga podrobno opisuje vse slabši odnos Meghan in Harryja s kraljevo družino, za katero sta bila sprva prepričana, da bo storila vse, da bi jima pomagala uspeti.

Avtor v knjigi trdi, da je bilo osebje prepričano, da želi vojvodinja sebe prikazati kot žrtev, ki jo je institucija pustila na cedilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asian News International (@ani_trending)

"Bilo je neznosno. Spomladi leta 2017, še preden se je par zaročil, je enemu od Harryjevih svetovalcev, ki se ni strnjal z njo zabrusila: Mislim, da oba dobro veva, da bom kmalu tvoja šefica,"

pripovedujejo člani kluba preživelih, v katerem so Samantha Cohen, ki jo je kraljica osebno prosila, naj paru pomaga kot osebna tajnica in je za Sussexa delala od njune poroke maja 2018  do konca njune turneje po Južni Afriki septembra 2019, Sara Latham, ki je bila zaslužna za komunikacije in pomočnica tajnice za tisk Marnie Gaffney.

Glede na navedbe v knjigi so nekateri člani Meghaninega osebja kmalu posumili, da je v končni fazi hotela le denar.

"Ne morem verjeti, da za to nisem plačana," naj bi se pritoževala na prvi kraljevi turneji leta 2018, le nekaj mesecev po poroki s princem.

Edini način, ki bi ji omogočal zaslužek, je bil zapustiti kraljevo družino in se vrniti v Ameriko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry & Meghan Markle (@sussexroyal_hm)

Del težave pri celotni zgodbi je po navedbah zaposlenih bil, da so bili vsi z njo preveč prijazni.

"Dobesedno hodila je po njih, nato je po njih hodil še Harry. Bile je šefica iz pekla in mnogi so zaradi nje na delu jokali," piše v knjigi in še, da je osebje večkrat klicala tudi izven službenega časa, kričala nanj in zato so mnogi dali odpoved.

Poniževala je celo ljudi, ki so leta delali za kraljevo družino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@meghan_markle_page)

Nekoč je pred drugim osebjem posebej nesramno govorila z zaposleno in ji dejala, da bi z veseljem prosila koga sposobnejšega, naj opravi delo namesto nje.

Za incident je slišal princ William in zaposleno tolažil, da dobro opravlja svoje delo, kar je vojvodinjo spravilo v bes in je v joku odvihrala iz prostora.

Meghan naj bi na začetku zveze Harryju postavila ultimat, naj vsem pove, da sta par, sicer ga bo zapustila.

In to v času, ko se je on na vse pretege trudil, da bi njuna zveza ostala skrita in je ne bi pograbili mediji, ki bi se seveda poglobili v življenje prinčevega dekleta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle | Royal Family (@hrhofsussex)

"Če ne boš dal izjave, s katero boš potrdil, da sem tvoje dekle, bom končala s tabo," so Meghanine besede, kot jih je zapisal Valentine in kot vir navedel osebo blizu paru ter dodal, da je Harryja v tistem hipu zgrabila panika.

"Bil je ves iz sebe. Res ga je bilo strah, da mu bo dala košarico," je še povedal vir.

Po tem dogodku se je Harry obrnil na predstavnika za stike z javnostjo palače Kensington Jasona Knaufa. Poklical ga je in zahteval, naj sestavi izjavo ki bo potrdila, da je Meghan njegovo dekle. "Za vsako ceno je hotela javno potrditev njune zveze," nadaljuje vir.

Knauf, ki je bil odgovoren za več medijskih projektov para, se je oktobra 2018 pritožil nad delovanjem vojvodinje in v elektronski pošti odgovornim zapisal:

"Bojim se, da je vojvodinja s svojim obnašanjem v zadnjem letu iz gospodinjstva pregnala dva člana osebja za stike z javnostjo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by _Meghan_Markle_fan (@_meghan_markle_fan)

Prav tako je Marklovo okrcal zaradi nesprejemljivega obnašanja do zaposlenega, ki je izvrstno opravljal svoje delo. Knauf je proti koncu istega leta odstopil s položaja, sledil je val novih odpovedi.

To je le nekaj trditev bivših zaposlenih pri Meghan Markle.

Eksplozivni spori med vojvodinjo in osebjem, do katerih je prihajalo med turnejo po Avstraliji, so bili predmet raziskave palače Buckingham, saj je na 16-dnevnem potovanju večkrat prišlo do hude krvi.

Pri gostiteljih je pustila lep vtis, delovala je sproščeno, toplo in odprto, a zgodba v ozadju je bila povsem drugačna: "Oboževala je pozornost, a ni ji bilo jasno, zakaj je tam, kjer je, najbolj na živce pa ji je šlo rokovanje z vsemi, ki so jo prišli pozdraviti," besede osebja še povzema avtor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Harry & Meghan Markle (@sussexroyal_hm)

Povzeto po poratlu The Times in Page six

Preberite še: Prince Harry zaupal Meghan Markle: »Med procesom sem izgubil očeta«

Morda vas zanima tudi: Policija na domu princa Harryja in Meghan Markle ter njun odziv na smrt otroka


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)