Bo bivši mož Meghan Markle končno povedal svojo plat zgodbe?

Preden je Meghan Markle postala članica kraljeve družine, je bila igralka, ki si je šele utirala pot med zvezde in je bila poročena s producentom Trevorjem Engelsonom.

10.8.2022 ob 10:57 | Foto: Profimedia, Chris Jackson/Gettyimages | Avtor: S. S.

Bo bivši mož Meghan Markle končno povedal svojo plat zgodbe?

Meghan in Trevor sta bila skupaj kar nekaj let, preden sta svojo ljubezen potrdila s poroko, ki se je leta 2011 odvila na Jamajki. 

A komaj dve leti po poroki se je Meghan odločila, da Trevor ni več zanjo in pravi razlog, zakaj je do tega prišlo, še vedno ni prišel na dan. 

Okoli njunega razhoda krožijo številne govorice, med katerimi je najbolj glasna ta, da je Meghan Trevorja pustila na zelo grd način na daljavo in mu poročni prstan vrnila tako, da mu ga je samo poslala po pošti.

Kaj od tega je res, ve Trevor, ki do danes še ni povedal svoje plati zgodbe. Ampak na dan menda prihaja nova knjiga in strokovnjakinja za kraljeve zadeve meni, da bomo kmalu lahko izvedeli več.

Meghan je nekoč izjavila, da “si ne predstavlja življenja brez Trevorja”

Kaj torej vemo? Največ je o njunem razmerju zapisal Andrew Morton v knjigi, z naslovom Meghan: A Hollywood Princess.

Preden je Meghan Engelsonu v podpis pomolila ločitvene papirje, na katerih je kot razlog za ločitev navedla “nepremostljive razlike”, naj bi bila zelo zaljubljena in njen mož jo je oboževal. 

To je za omenjeno knjigo potrdil Meghanin brat, in sicer je povedal: “[Meghan] je bila čisto nora nanj in skupaj sta bila videti srečna.”

Nato pa naj bi se vse skupaj obrnilo, ko je Meghan dobila vlogo v seriji Suits. “Če si to prizna ali ne, po tej seriji si je Meghan začela graditi svoj svet,” piše Morton in nadaljuje: 

“Več časa je preživela v Torontu kot v Los Angelesu in to je počasi začelo načenjati njuno razmerje. Postala je samostonja ženska, s svojim prihodkom, sklenila je nova prijateljstva in moževih poznanstev preprosto ni več potrebovala.”

Sledila je ločitev ...

Bo Engelson kdaj povedal svojo plat zgodbe?

Vse bolj glasne so govorice, da Engelson piše knjigo, v kateri naj bi povedal svojo plat zgodbe, kar pomeni, da bo javnost končno dobila malo bolj jasno sliko o tem, kako se je končal prvi zakon Meghan Markle.

Trevor je sicer danes (tako kot Meghan) na novo poročen. Leta 2019 se je poročil s Tracey Kurland, s katero imata dva otroka -  dečka Forda (2 leti) in deklico Sienno (1 leto).

Preberite še: To je le tri dni pred smrtjo objavila Olivia Newton-John

Morda vas zanima tudi: Rebeka Dremelj: »Od trenutka, ko so mi odstranili ščitnico, imam borbe sama s sabo in s kilogrami« (INTERVJU)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)