Policija na domu princa Harryja in Meghan Markle ter njun odziv na smrt otroka

Kar dvakrat v le nekaj dneh se je na posesti princa Harryja in Meghan Markle pojavil vsiljivec, na kar se je odzvala policija.

27.7.2022 ob 9:00 | Foto: Chris Jackson/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Policija na domu princa Harryja in Meghan Markle ter njun odziv na smrt otroka

Posest v Montecitu, kjer bivata princ Harry in Meghan Markle, so v samo 12. dneh dvakrat obiskali vsiljivci. Na oba dogodka se je na podlagi prijave odzvala policija, piše The Sun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Butler (@the_royal_butler)

V uradnem poročilu je navedeno, da je policija dom para, kjer živi z otrokoma Archiejem in Lilibet, prvič obiskala 19. maja letos, prav na četrto obletnico poroke. Naslednji incident se je zgodil 31. maja, ko je družina že zapustila dom in se odpravila v Veliko Britanijo na praznovanje kraljičinega platinastega jubileja.

Oba dogodka sta bila obravnavana kot nedovoljeno prečkanje, motenje posesti in sumljive okoliščine.  Iz uradnih zapisov je razvidno še, da je policija z doma Harryja in Meghan v zadnjih 14 mesecih prejela kar šest, z varnostjo povezanih klicev.

Par se je v dvorec, znan pod imenom Chateau of River Rock vselil junija 2020. Soseska, v kateri se nahaja, prebivalcem zagotavlja veliko mero zasebnosti, v njej živijo še druge slavne osebnosti, denimo Oprah Winfrey, Tom Cruise in Ellen DeGeneres.

Dvorec Harryja in Meghan stoji ob zasebni cesti, do njega vodi dolg dovoz, ki ga od ceste ločujejo ogromna varovalna vrata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parlay Properties (@parlayproperties)

V njem je devet spalnic, 16 kopalnic, ob dvorcu stoji hiša za goste z dvema kopalnicama in dvema spalnicama, ki jo gostitelja nedvomno uporabljata, kadar dobita obiske, zlasti Meghanino mamo Dorio.

V glavni zgradbi so še knjižnica, pisarna, spa z različnimi savnami, telovadnica, igralna soba, zasebni kino, vinska klet in garaža, v kateri je prostora za pet avtomobilov.

Hišo obdaja neskončna trata z rožnim vrtom, velikim bazenom in otroško kočico za Archieja ter Lilibet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MeghanOpedia (@meghanopedia)

Harry in Meghan se torej lahko upravičeno bojita za svojo lastnino, a kljub temu, da sta pogosto žrtvi vsiljivcev, nista pozabila na dobrodelnost.

Tako sta darovala skoraj 5000 evrov družini, ki je izgubila devetletnega dečka Georga, sina nekdanje manekenke in soustanoviteljice organizacije Zavezništvo mam (Alliance of Moms) Kelly McKee Zafjen. Poslanstvo organizacije je pomoč najstniškim nosečnicam in mamicam ter otrokom v rejništvu.

George, ki je imel sestro dvojčico, je nenadoma preminul prejšnji teden in par je nemudoma daroval v sklad, namenjen njegovi družini ter tako prispeval sredstva za pogreb.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly McKee Zajfen (@_heartmom_)

Donacija je bil izvedena v imenu princa Harryja, Meghan, vojvodinje Sussex, ter njunih otrok, Archieja in Lilibet.

Novico o tragični izgubi je na instagramu objavila dečkova mama, ki je zapisala: "Moj dragi fantek. Moj svet se je zdrobil na milijon delčkov. Komaj lahko diham. Hodim. Sedim. Stojim. Bil si luč v mojem življenju. Tvoj nasmeh je v vsak prostor prinesel svetlobo in tvoje srce je bilo najbolj popolno ter nežno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly McKee Zajfen (@_heartmom_)

"Zapustil si Zemljo in ljudi, ki so te imeli radi. Ne vem, kako bom šla naprej. Kako bom delovala. Kako naj bom še kdaj vesela. A se bom potrudila. Potrudila se bom za tvojo sestrico."

Povzeto po portalih Hello in Yahoo style UK

Preberite še: Visoka odškodnina za kraljevo varuško, domnevno ljubico princa Charlesa

Morda vas zanima tudi: Nezaslišana poteza Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)