Nataša Pirc Musar po izvolitvi: kratka, a pomenljiva prva objava na Instagramu (tekle so tudi solze)

V tekmi za predsedniško mesto je včeraj zmagala Nataša Pirc Musar, ki je nekaj trenutkov po izvolitvi namenila tudi sledilcem na družabnih omrežjih.

14.11.2022 ob 11:01 | Foto: Jože Suhadolnik (naslovna), Borut Zivulovic/Reuters, Instagram REUTERS/ | Avtor: M. FL.

Nataša Pirc Musar po izvolitvi: kratka, a pomenljiva prva objava na Instagramu (tekle so tudi solze)

Včeraj se je končala tekma za predsedniško mesto republike Slovenije in prvič v zgodovini naše države smo dobili predsednico.

Nataša Pirc Musar se je v številnih izjavah po izvolitvi zahvalila vsem, ki so pripomogli k njenem uspehu in v kratkem zapisu na Intagramu ob zmagovalni fotografiji zapisala preprosto, a pomenljivo:"Hvala! SI"

Objavo je pospremila z dvema emotikonoma: roko, ki kaže znak zmage in škatlico robčkov, iz česar je mogoče razbrati, da so tekle tudi solze.

Nedvomno sreče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar (@natasa.pirc.musar)

Že v volilnem štabu je prejela veliko čestitk najbližjih. Ganljiva je bila čestitka mame, ki ji je položila na srce, naj ostane takšna, kot je.

Borut Zivulovic/Reuters

Ob sami izvolitvi in že med volilno kampanijo je večkrat poudarila, koliko ji pomeni podpora družine: sestre, mame, očeta, soproga in sina.

"Moj najbolj zvesti podpornik in kritik. Že celo življenje. Brez njega in moža ne bi zdržala vseh teh 5 mesecev kampanje," je denimo pred časom zapisala na instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Pirc Musar (@natasa.pirc.musar)

Kaj njen sin Maks meni o izvolitvi mame in ali je sploh pričakoval, da bo postala predsednica, je ob zmagi za POP TV povedal,  da je pričakoval, da bo zmagala ter da je neizmerno ponosen nanjo in na vse, ki so ji na poti do predsedniške palače pomagali.

Na vprašanje, kako se bo njen značaj odražal na novi funkciji, je dejal: "Če poslanci ne bodo pridni, se je bodo morali paziti."

Vlogo prvega gospoda republike, očeta Aleša Musarja pa vidi predvsem v poudarjanju razvoja kulturne dediščine:

"To je nekaj, kar zna in s čimer se ukvarja že veliko časa. Brez njegovega truda in dela tudi Ruska dača ne bi bila takšna, kot je," je dejal 21-letnik, ki se tudi sam podaja v politiko.

V Domžalah za občinskega svetnika kandidira na listi stranke Pirati. Kot je povedal, se je v lokalno politiko podal zato, ker bi rad videl več mladih, ki naj bi aktivno oblikovali državo, v kakršni bodo živeli.

Preberite še: VIDEO: Nataša Pirc Musar odprla vrata svojega doma

Morda vas zanima tudi: Pestro dogajanje v osebnem življenju sestre Nataše Pirc Musar


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)