Najpomembnejše življenjske lekcije, ki se jih je v štirih desetletjih naučila Beyonce

4. septembra bo Beyonce praznovala svoj 40. rojstni dan.

31.8.2021 ob 5:15 | Foto: Clive Brunskill / GettyImages | Avtor: E. N.

Najpomembnejše življenjske lekcije, ki se jih je v štirih desetletjih naučila Beyonce

Nasvetov za življenje ni nikoli preveč, sploh, kadar nam jih nameni kakšna modra in izkušena oseba. Ene najboljših učiteljic in svetovalk so gotovo naše mame in babice, ki so v življenju izkusile marsikaj, v zadnjem času pa smo kar nekaj modrosti našli tudi v nedavnem intervjuju z Beyonce, ki je medijem zaupala, česa vse se je naučila v svojih pestrih štirih desetletjih na tem norem planetu.

Beyonce bi lahko označili za zgodbo o uspehu, kakršnim smo priča le v hollywoodskih filmih. Tiho in zadržano, a talentirano dekle, ki je s trdim delom uresničilo svoje sanje, spoznalo princa na belem konju in danes živi svoje sanjsko življenje. »Nikoli si nisem mislila, da bom tako uspešna,« je dejala v intervjuju. »Mislila sem, da bi bilo super, če mi uspe izdati kakšen album, da bi bilo fino, če bi ljudje imeli radi mojo glasbo. Nisem pa si zamišljala, da se bo ta uspeh zgodil v takšnem norem obsegu,« je nadaljevala zvezdnica, ki se lahko pohvali s kar 400 milijoni dolarjev na njeno ime. »Če bolje razmislim, še danes ne morem verjeti, kaj se mi dogaja. Zato sem iskreno hvaležna za vse to in ničesar ne jemljem za samoumevno. A vedno obstaja prostor za rast, zato na svoj letošnji rojstni dan nazdravljam rasti,« je povedala za Harper's Bazaar.

In kaj se lahko od Beyonce naučimo mi?

»Za največjo lekcijo v življenju bi označila spoznanje, da nikoli ne moreš vsem ustreči,« je v intervjuju zaupala pevka. »Dolgo sem se trudila, da bi bila vsem všeč, a me to žal ni osrečilo. Ko to spoznaš, se ti odpre nov svet in pomembno je, da se tega držiš. In še nekaj, nauči se reči ne. Sama sem potrebovala predolgo, da sem se tega naučila,« je še povedala zvezdnica, ki trdno verjame, da se življenje popolnoma spremeni, ko se naučimo nad njim sami prevzeti kontrolo.

Beyonce je prepričana, da bodo njena štirideseta tako najsrečnejše obdobje do sedaj. »V življenju sem dosegla marsikaj in sedaj je čas, da pričnem v tem uživati,« je zaupala v intervjuju. »Moja želja je, da bi bilo četrto desetletje zame polno zabave in svobode, ki je do sedaj nisem imela. Celo življenje sem se držala pravil, zdaj je čas, da jih končno prekršim,« je dejala.

Kakšna pa bo rojstnodnevna zabava?

Pevka je v intervjuju povedala, da si za štirideseti rojstni dan ne želi velike in zvezdniške zabave. »Najbolj si želim enostaven dan na čolnu, obkrožena z družino. Torto in svečke, definitivno pa tudi veliko plesanja.«

Preberite še: To je novi hollywoodski par, ki ga nismo pričakovali

Morda vas zanima tudi: Tako je Kourtney prepričala Travisa, da po 13 letih premaga strah pred letenjem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)