Najboljše serije in filmi, ki jih bomo gledali v hladnih dneh

Prihajajo hladnejše temperature, ko se bomo najraje od vsega zavili v odejo in se s skodelico čaja v roki zleknili pred televizijo.

16.9.2021 ob 5:15 | Foto: YouTube | Avtor: E. N.

Najboljše serije in filmi, ki jih bomo gledali v hladnih dneh

Gotovo te zanima, kaj bo dobrega na programu. Spletne platforme kot so Netflix, HBO, Hulu, Diseny +, Apple TV + in druge to sezono obljubljajo same filmske poslastice, obeta pa se tudi kar nekaj izidov napetih serij, ki nas bodo to jesen prikovale pred televizijske ekrane.

Scenes from a Marriage

Pretekli teden smo pisali o flirtanju Jessice Chastain in Oscarja Isaaca na rdeči preprogi beneškega festivala. No, ravno tadva odlična igralca sta zaslužna za velik uspeh miniserije Scenes of Marriage, ki je sicer priredba švedskega romana iz leta 1973. Pripravite se na napeto in čustveno zgodbo. Serijo si lahko ogledaš na HBOmax.

Nine Perfect Strangers

Zadnja leta so bile serije, kjer se je v glavnih vlogah pojavila Nicole Kidman, nadvse gledane. Ne dvomimo, da bo kaj drugače z Nine Perfect Strangers oziroma Devetimi popolnimi tujci, katerih spletke in zaplete že lahko spremljaš na platformi Hulu.

Worth

Na Netflix prihaja drama, ki se je sicer na festivalu Sundance predstavila že leta 2020 in požela velik uspeh, mi pa si jo bomo lahko ogledali šele to jesen. Film Worth z Michaelom Keatonom in Amy Ryan v glavnih vlogah nas vrača v leto 2001, natančneje v zakulisje terorističnega napada na newyorška dvojčka. Napeto!

I Care a Lot

Netflixov film je napeta drama z Rosamund Pike, ki se je lahko spomniš, kako je odlično odigrala vlogo žene v filmu Gone girl, tokrat pa navdušuje v filmu I care a lot, kjer igra prevarantko, ki služi na račun ostarelih ljudi. Prav toliko, kot jo boste skozi film sovražili, ravno toliko vas bo navduševala.

Sex Education 3

Na Netflix pa se vrača tudi nadvse popularna serija Sex Education, ki je obnorela generaciji Z in milenijcev ter postala ena najbolj gledanih na omenjeni platformi. To jesen si bomo lahko ogledali tretjo sezono, ki na ekrane prihaja v teh dneh.

Preberite še: Firefly Lane: Po ogledu te serije boš želela poklicati svojo najboljšo prijateljico

Morda vas zanima tudi: Kaj nam ignoranca do serije Lahko te uničim pove o Hollywoodu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)