Na MTV se vrača nova sezona oddaje, ki smo jo oboževali vsi milenijci

Nas bo zopet prikovala pred TV ekrane?

3.8.2021 ob 5:15 | Foto: Instagram | Avtor: E. N.

Na MTV se vrača nova sezona oddaje, ki smo jo oboževali vsi milenijci

Danes trende večinoma spremljamo na socialnih omrežjih, včasih pa je nekakšno okno v svet popularnosti predstavljal MTV. Oblačila, superge in make up, ki so jih na tem kanalu nosili glasbeniki, so se vedno hitro uvrstili tudi v repertoar ulične mode mladih, prav tako pa so se v milenijsko kulturo z MTV-jem zakoreninili tudi glasbeni hiti, katerih besedila na pamet poznamo še zdaj.

MTV pa ni predvajal le najnovejših videospotov, temveč je svoji publiki nudil tudi zabavne in zanimive oddaje. Gotovo se spomnite tiste s skritimi zmenki, kjer je navadno šlo vse narobe, kultnih epizod, kjer so pod vodstvom rapperja Xzibita predelovali stare avte v luksuzna vozila, pa resničnostne serije Laguna Beach in kasneje The Hills. Skratka, na prelomu tisočletja smo kar nekaj časa preživeli pred televizijskimi ekrani in med drugim v oblakih gradili tudi ogromne zvezdniške vile, ki nam jih je MTV razkrival v oddaji Cribs.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cribs (@mtv_cribs)

Zvezdniške rezidence s kančkom nostalgije

No, ravno s predelavo in ponovnim snemanjem slednje pa želi MTV zopet pritegniti pozornost mlade publike. Oddaja Cribs se namreč vrača na televizijske sprejemnike, hkrati pa se širi tudi na socialna omrežja. Prvo epizodo lahko pričakujemo že 11. avgusta, seveda pa bo malce drugačna, kot smo bili vajeni v prejšnjem desetletju. Poleg notranjosti hiš se bo namreč osredotočala predvsem na utrinke iz zasebnosti zvezdnikov, v katero sicer nimamo vpogleda, priklicala pa bo tudi dobro mero nostalgije in spominov na zlata leta glasbene televizije, ki smo vsi imeli tako radi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cribs (@mtv_cribs)

Izdamo lahko še, da si bomo v novih epizodah lahko ogledali kar lep seznam zvezdniških rezidenc, med drugim so za MTV vrata tokrat odprli Ashlee Simpson, Evan Ross, Jojo Siwa, Big Sean, Martha Stewart, Rich Ross, Scott Disick in drugi.

Se že veselimo!

Preberite še: Bennifer za njen rojstni dan: razkošna jahta, divja zabava in strastni poljubi (FOTO)

Morda vas zanima tudi: Vas zanima, kaj v enem dnevu poje ta olimpijska zvezdnica?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)