FOTO: To je rajska hiša, ki sta si jo na Baliju zgradila znana blogerja

Vas je kdaj prešinilo, da bi se preselili na drug konec sveta in si tam ustvarili dom? Uspešna popotniška blogerja Jack Morris (Do You Travel) in Lauren Bullen (Gypsea Lust) sta storila prav to. Zgradila sta si hišo na Baliju.

6.8.2019 ob 6:31 | Foto: Jack Morris/Doyoutravel | Avtor: F. M.

FOTO: To je rajska hiša, ki sta si jo na Baliju zgradila znana blogerja

Jack Morris in Lauren Bullen sta uspešna blogerja, ki samega bloga sicer sploh ne ustvarjata več. Ves svoj posel sta preselila na Instagram, ki je tudi eden njunih glavnih virov zaslužka. Jacku samo na Instagramu sledi 2,7 milijona ljudi, Lauren pa mu je z 2,1 milijona sledilci tik za petami.

Njuna profila sta polna čudovitih fotografij z vsega sveta, kamor ju vabijo različna podjetja, turistične organizacije in lastniki hotelov, pa tudi znamke ličil, nakita, oblačil in še česa. Eden bolj uspešnih popotniških parov torej večino prihodkov sešteje s plačili podjetij v zameno za prikaz produktov ali storitev na njunih profilih.

Jack Morris in Lauren Bullen

Anglež in Avstralka, ki sta se spoznala na Fijiju

Jack sicer stoji za profilom z imenom Do You Travel, Lauren pa ustvarja profil Gypsea Lust. Zanimivo je tudi to, da sta bila v tem poslu precej uspešna že na samostojnih poteh.

Lauren namreč prihaja iz Avstralije, Jack pa iz majhne vasi blizu Manchestra. Jack in Lauren sta se spoznala leta 2016 na Fijiju, kjer so ju najeli za skupen projekt. "Na najino zadnjo noč na Fijiju sem jo vprašal, če bi šla z menoj na Bali. Privolila je in skupaj sva od takrat," je s sledilci delil Jack.

Jack Morris in Lauren Bullen

Ko svojo prvo hišo zgradiš na Baliju

Med letoma 2012 in 2016 je Jack živel precej nomadsko življenje – iz backpacka. Anglijo je zapustil pred sedmimi leti, s 3 tisoč funti na računu in enosmerno letalsko vozovnico v Bangkok. Nato sta se z Lauren, ki je takrat prav tako že veliko potovala, oktobra 2016 preselila na Bali, julija 2018 pa prav tam začela graditi svojo čisto prvo hišo in to več tisoč kilometrov od doma. Par sicer še vedno vsak mesec potuje v nove države, a zdaj imata končno tudi domačo bazo, kamor se bosta vedno vračala.

Jack Morris in Lauren Bullen, hiša na Baliju

Vila s štirimi spalnicami in pogledom na riževa polja

Zdaj, ko je hiša končana, sta s sledilci delila tudi njeno notranjost. Čudovita vila v Cangguju na Baliju ima dve nadstropji. V pritličju najdete ogromen dnevni prostor z dolgo jedilno mizo in vkopanim delom z zofo (več o tem trendu preverite TU) ter čudovito kuhinjo z dolgim betonskim pultom.

V pritličju imata tudi eno spalnico z veliko kopalnico in betonsko kadjo, ki v resnici stoji na zunanji balkonski polici kopalnice, torej kar zunaj. Ostale tri spalnice najdete v prvem nadstropju. Seveda ima vsaka od njih lastno kopalnico in pohodno garderobno omaro.

Tretje nadstropje vodi na ravno streho hiše, od koder se odpira čudovit pogled na riževa polja in rožnate balijske sončne zahode. In seveda ne pozabimo še na zeleno dvorišče, po delu katerega se razlega bazen s turkizno vodo, ki sega tik do roba hiše. Več pa v spodnji fotogaleriji.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)