Moški, ki ga poljublja Lady Gaga ni Bradley Cooper

Čeprav se že vse od premiere filma Zvezda je rojena pojavljajo govorice, da sta Bradley Coope in Lady Gaga zaljubljena, očitno to ne bo držalo.

1.8.2019 ob 8:20 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Moški, ki ga poljublja Lady Gaga ni Bradley Cooper

Fotografski objektivi so pred nekaj dnevi ujeli Lady Gaga na kosilu s tonskim mojstrom Danom Hortonom. To sicer ne bi bilo nič neobičajnega, če ne bi bila Lady in Dan med obedom zelo intimna in si izmenjala nekaj strastnih poljubov.

Več kot očitno je torej, da pevkin nov srčni izbranec ni Bradley Cooper, kar je za tiste, ki so navijali za njuno zvezo, veliko razočaranje. Potem, ko je People na Twittweju objavil omenjene fotografije, je namreč završalo.

»Zakaj se je Bradley razšel z Irino, če mu Lady tako vrača?  Kje je Bradley? Kaj pa Bradley? Zaradi nje je zapustil Irino,« in podobni komentarji so se zvrstili na omenjenem družabnem omrežju, nekateri razočarani oboževalci pa so celo pozvali k bojkotu pesmi Shallow: »Če Lady in Bradley do konca leta ne postaneta par, ne bom več poslušala pesmi Shallow.«

Govorice, da sta Bradley Cooper in Lady Gaga v skrivnem razmerju so se pojavile po premieri filma A star is born lanskega oktobra, se še razbohotile, ko je ona razdrla zaroko s Christianom Carino in se stopnjevale s tem, ko je on končal zvezo z manekenko Irino Shayk, s katero ima dvoletno hči.

A očitno je šlo res zgolj za govorice.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)