Lady Gaga razdrla zaroko! Bi bil za konec ljubezni lahko kriv Bradley?

Na romantične zveze Lady Gaga pogosto vpliva njena karierna pot in vse kaže, da je tako tudi tokrat, ko žanje uspeh s filmom Zvezda je rojena.

23.2.2019 ob 6:21

Lady_gaga_bradley_cooper.jpg

Lady Gaga je pred nekaj dnevi razdrla zaroko s Christianom Carinom in tako poskrbela za polne naslovnice tabloidov. 

Zvezdnica je večkrat potožila, da je težko najti ravnovesje med bleščečo kariero in srečo v zasebnem življenju:

"Ko sem prvič prodala 10 milijonov plošč, sem izgubila Matta (Williamsa), ko sem podrla naslednji rekord s 30 milijoni prodanih albumov, sem izgubila Luca (Carla). Dobila sem vlogo v filmu Zvezda je rojena in izgubila Taylorja (Kinneya)," je leta 2017 potožila v Netflixovi dokumenratni seriji: Gaga: Five Foot Two in pripomnila: "Kot bi bila zakleta."

Pop zvezdnica je bila med letoma 2008 in 2010 v razmerju s kreativnim direktorjem Williamsom, se po razhodu za kratek čas vrnila k nekdanjemu fantu Carlu, nato skočila v zvezo s Kinneyem. Par se je na valentinovo 2015 zaročil in julija 2016 razšel, naslednji je stopil v igro Carino.

Novembra 2017 je US Weekly v svet poslal novico, sta zvezdnica filma Zvezda je rojena in njen novi izbranec po devetih mesecih zveze sklenila skrivno zaroko, kar je Gaga tudi potrdila.

lady_gaga_christian_carino.jpg

Da v razmerju nekaj ni v najlepšem redu, se je zazdelo že na letošnji podelitvi Grammyjev. Te se je Gaga udeležila sama. Ostre oči javnosti so opazile, da na prstu nima vpadljivega svetlo rožnatega zaročnega prstana.

Ker je Carino svoji dragi stal ob strani na letošnji podelitvi Zlatih globusov ter na prireditvah Critics Choice Awards in Screen Actors Guild Awards, je njegova odsotnost na Grammyjih zbudila nemalo ugibanj o tem, kaj se s parom dogaja.

lady_gaga_micna.jpg

Olje na ogenj je Lady Gaga prilila, ko je na valentinovo pokazala novo tetovažo, ni pa v nobenem zapisu na družabnih omrežjih omenila svojega zaročenca. Kar bi se na dan ljubezni pač spodobilo. "Veselo valentinovo," je je napisala na Instagramu in dodala: "Zdravica s tatujem. Življenje je lepo. Moja hrbtenica je postala vrtnica."

Ekskluzivno za People je par pet dni po prazniku ljubezni končno potrdil domneve: "Nisva več zaročena." Očitno tudi uspeh filma Zvezda je rojena pevki in igralki ni prinesel sreče v ljubezni.

Ali pač? Najbolj glasna so namreč trenutno ugibanja, če ni morda zaljubljena v Bradleyja Cooperja! Kaj menite, bi bilo lahko res kaj na tem ali gre samo za trač?

lady_gaga_breadley_cooper_nagrade.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, instagram

Preberite še: Zvezda je rojena: 10 stvari, ki jih niste vedeli o najbolj vročem filmu leta ali pa 13 stvari, ki so znane o otroku princa Harryja in Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)