VIDEO: Lady Gaga in Bradley Cooper skupaj v novem filmu Zvezda je rojena

Ta film komaj čakamo.

18.7.2018 ob 7:08

bradley_cooper_lady_gaga_a_star_is_born_zvezda_je_rojena_film.png

Bradley Cooper, štirikrat nominiran za nagrado oskar (Ostrostrelec, Ameriške prevare, Za dežjem posije sonce) in večkrat nagrajena glasbena zvezdnica Lady Gaga, za katero je to igralski prvenec, bosta skupaj zavzela velika platna v novem filmu ZVEZDA JE ROJENA. Med drugim je film tudi Cooperjev režijski prvenec.

Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.

Poleg Cooperja in Gage v filmu igrajo še Andrew Dice Clay, Dave Chappelle in Sam Elliot. Lady Gaga, ki je prejela oskarja za pesem Til It Happens To You, v filmu poje originalne pesmi, ki jih je napisala skupaj s Cooperjem in nekaterimi drugimi umetniki, med katerimi so tudi Lukas Nelson, Jason Isbell in Mark Ronson.

Vsa glasba v filmu je avtorska, originalna in posneta v živo.

Oglejte si videonapovednik za film ZVEZDA JE ROJENA:

Težko pričakovana filmska in glasbena poslastica ZVEZDA JE ROJENA v naša kina prihaja v začetku oktobra letos. Distributer je Blitz Film & Video Distribution.

Film so producirali Bill Garber, Jon Peters, Bradley Cooper, Todd Phillips in Lynette Howell Taylor.

Izvršni producenti so Ravi Mehta, Basil Iwanyk, Niija Kuykendall, Sue Kroll, Michael Rapino in Heather Parryserveas, scenaristi pa Eric Roth, Bradley Cooper in Will Fetters.

Pripravila: S. S.
Foto: Blitz Film & Video Distribution

Preberite še: Vsakdanje navade uspešnih ljudi: Alenka Košir ali pa Najbolj luksuzna modna znamka na svetu ni Hermès niti Vuitton, ampak …


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)