Lady Gaga in Bradley Cooper končno par? Vir blizu pevke razkril, kaj se dogaja

Potem, ko se je Bradley Cooper razšel z Irino Shayk, so vse glasnejša ugibanja o tem, ali bosta z Lady Gaga vendarle postala par.

24.6.2019 ob 8:30

Bradley_cooper_lady_gaga_parcek.jpg

Bradley Cooper se je pred nedavnim razšel Irino Shayk. Ameriški televizijski in filmski ustvarjalec ter ruska manekenka sta bila par štiri leta, v zvezi pa se jima je rodila sedaj dvoletna hčerka Lea De Seine.

Potem, ko je v medijskem svetu odjeknila novica o razhodu slavnega para, so se seveda takoj pojavila ugibanja o tem, če ima pri celotni zgodbi prste vmes Lady Gaga in če bosta z Bradleyem sedaj postala par.

A kot je za US Weekly povedal vir blizu pevke, se to zagotovo ne bo zgodilo. Gaga se namreč ne počuti prijetno, saj se je znašala v središču teh ugibanj in obtožb, ker ji mnogi pripisujejo krivdo za propad razmerja.

irina_shayk_bradley_cooper_hci.jpg

Od kje pa so govorice sploh vzniknile?

Kot je še povedal neimenovan vir, je snemanje filma A Star Is Born nedvomno vneslo nesoglasja med Bradleya in Irino:

"Film je imel velik vpliv na njuno razmerje. Čeprav se med Cooperjem in Lady ni zgodilo nič spornega, je dvignil nemalo prahu in s tem se je Irina težko soočala. Medije so preplavila namigovanja, da je med soigralcema nekaj več kot zgolj sodelovanje in prijateljstvo, čeprav nikoli nista prestopila meje."

lady_gaga_bradley_cooper_micna.jpg

Bradley in Irina naj bi se razšla v prijateljskem duhu in bosta v prid hčerke ostala prijatelja. Konec koncev sta, kot sta povedala, čeprav nista več par, še vedno odgovorna starša.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Profimedia

Preberite še: Oskarji 2019: Navdihujoča misel Lady Gaga, ki vas bo spravila v jok ali pa: Bradley Cooper (in še 6 drugih največjih maminih sinčkov med zvezdniki

Priporočamo tudi: 15 imenitnih idej za ohladitev po Sloveniji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)