Meghanin nekdanji sodelavec razkril: Ko so kamere ugasnile, je postala druga oseba

Še preden je postala del kraljeve družine so Meghan Markle klicali princesa.

5.5.2020 ob 10:30 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: N. B.

Meghanin nekdanji sodelavec razkril: Ko so kamere ugasnile, je postala druga oseba

Snemalec, ki je nekoč delal z Meghan Markle, je razkril, kakšna naj bi bila nekdanja hollywoodska igralka v resnici. Še preden je spoznala Harryja, se jo je v filmskih krogih menda prijel vzdevek "princesa". A iz drugačnih razlogov, kot bi si morda sama želela.

Na snemanjih naj bi bila igralka težavna in zahtevna. Kot je še za Daily Mail razkril njen sodelavec iz priljubljene serije, so imeli snemalci med drugim stroga navodila, da je ne smejo snemati v stopala. 

Sussekška vojvodinja Meghan Markle je pred dvema letoma na enem od dogodkov, ki sta se jih s princem Harryjem udeležila med obiskom Nove Zelandije, za nekaj minut sezula čevlje z visoko peto. Pri tem pa so mnogi opazili, da takrat 37-letna Meghan, zaradi ljubezni do visokih pet, trpi za deformacijo prsta na nogi.

Na snemanju serije Nepremagljivi dvojec (Suits) se je po besedah snemalca Meghan obnašala kot diva, ki je vedno zahtevala posebno obravnavo. Med drugim naj bi redno pričakovala tudi postrežbo z najdražjim šampanjcem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demeatria Boccella (@demeatriastyle) on

Dokler je niso naličili, je niso smeli videti

Snemalec, ki je sodeloval z Meghan, je razkril, kako so bili videti njegovi začetki v izredno uspešni seriji. "Ljudje so me svarili, naj se pripravim," je dejal in dodal, da se je igralka takrat obnašala kot prava diva. Kot se spominja, je na snemanje večkrat prišla v kapi s šiltom. Dokler je niso naličili, je ni smel nihče gledati, se še spominja snemalec, ki je želel ostati anonimen, saj še vedno dela v svetu filma. Meghan naj bi pred sodelavci skrivala obraz ob prihodu na delo, po besedah vira je vse skupaj delovalo, kot da jo lovijo paparaci.

Meghan je po besedah vira na snemanje vedno pripeljala svojo ekipo, med drugim vizažistko in publicistko. "Z njo je bilo lahko snemati. Ko si enkrat rekel "akcija", je vedela, kako mora opraviti svoje delo. Ampak ko se je kamera ugasnila, ni bila najbolj prijazna oseba."

Preberite še - Osebni stražar odkrito o tem, kaj se skriva za nasmehom Ellen DeGeneres

Morda vas zanima tudi - Savina Atai: Poroka je bila najlažja odločitev v mojem življenju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)