Gigi Hadid v petem mesecu nosečnosti

Gigi Hadid in Zayn Malik bosta kmalu postala starša.

29.4.2020 ob 8:35 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Gigi Hadid v petem mesecu nosečnosti

Po poročanju portalov TMZ in Entertainment Tonight  (ET) je manekenka Gigi Hadid noseča ter pričakuje prvega otroka s fantom Zaynom Malikom, nekdanjim članom skupine One Direction.

"Gigi je molčala o nosečnosti in sprva novico o veselem pričakovanju delila le z najtesnejšimi prijatelji ter družino," je vir zaupal za ET.

Je pa ob pogledu na njen trebušček sprožila ugibanja v to smer, ko je pred nedavnim na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri za svoj 25. rojstni dan v karanteni na kmetiji v Pensilvaniji pozira v družbi Zayna in njene sestre Belle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Par, ki je skupno pot začel leta 2015, ima sicer dokaj burno zgodovino. Leta 2018 sta se Gigi in Zayn razšla, saj sta, kot je tedaj na Instagramu zapisal on, imela lep odnos, a je nastopil čas, da gresta vsak po svoji poti.

Leta 2019 so ju oboževalci znova ujeli skupaj in decembra istega leta je bilo jasno, da sta več kot zgolj prijatelja. Skratka, zdi se, da je parček premostil razlike in razmerje popeljal na naslednjo raven:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gigi & zayn

"Potem, ko sta obudila ljubezen je videti, kot da nikoli ne bi bila ločena. Očitno sta spoznala, da je tisto, kar imata, res nekaj posebnega," je še povedal vir.

Več virov blizu družine je za TMZ povedalo, da je Gigi v 20 tednu nosečnosti. Ali bodoča starša vesta spol dojenčka, pa še ni znano.

Par novice sicer še ni uradno komentiral, a je manekenka februarja v intervjuju za i-D magazine namignila, da bi rada postala mama: "Ko postajam starejša, vse bolj razmišljam o tem, da bom nekoč imela družino. In ne, ne vem, ali bom vedno manekenka."

Preberite še: Pridružite se brezplačnemu baletu, ki ga obiskuje vojvodinja

Preberite še: Zanimivosti o Gigi Hadid, ki jih verjetno še ne poznaš

Morda vas zanima tudi: Čudovita očala, ki jih je ustvarila Gigi Hadid


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)