Modni navdih: V srajčni obleki kot Gigi Hadid

Manekenka Gigi Hadid je tudi velika trendsetterka, zato smo si pri njej sposodili tokratni modni navdih.

23.6.2016 ob 11:00

Downloads17 2.jpg

Jelena Noura Hadid, ki je v modnem svetu bolj znana pod imenom Gigi Hadid, je še ena od manekenk, ki so zaslovele čez noč, njihova slava pa je iz dneva v dan večja. Poleg številnih nagrad, naslovnic in odmevnih modnih revij, lepotička rumene strani od konca lanskega leta polni še s fotografijami, na katerih je z novim izbrancem, glasbenikom Zaynom Malikom, nekdanjim članom priljubljene zasedbe One Direction. Komaj 21-letna Američanka, sicer hči Palestinca in Nizozemke, ima pod palcem do zdaj okoli 5 milijonov dolarjev, glede na priljubljenost, pa se bo številka v nekaj letih močno pomnožila.

Sproščena obleka, ki jo ljubijo tudi zvezdnice

V tokratnem modnem navdihu pozornost tako posvečamo srajčni obleki, kakršno je nosila Gigi. Te so osnovni kroj ukradle pri klasičnih srajcah, le da so precej daljše. Nekatere segajo do kolen, druge nekoliko dlje, bistveno pa je, da jih lahko nosite kar samostojno, kot tunike, torej brez hlač.

Ta, nekoliko bolj sproščena različica uradne srajce je kot nalašč za poletne sestanke, pri nakupu pa bodite pozorni na material, v katerem mora koža dihati, saj si v prihajajočih poletnih mesecih na oblačilih ne želite izdajalskih potnih madežev.

S petkami ali supergami?

Gigi je k srajčni obleki obula črne gležnarje, a te v vročih mesecih odsvetujemo. Namesto tega lahko za bolj poslovno priložnost obujete sandale, balerinke ali visoke pete, za bolj sproščen popoldanski stajling pa se bodo k njej podale tudi superge ali ortopedski natikači – na primer Birkenstock ali pa domača Kopitarna Sevnica. Nekaj srajčnih oblek smo poiskali tudi v naših trgovinah (fotogalerija).

Avtor: F. M.

Foto: Različni proizvajalci


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)