Modni navdih: Izbranka mlajšega Beckhama v Guccijevem mini krilu

Mlada igralka Chloë Grace Moretz, ki se vsako leto znajde na vrhu lestvic najbolje oblečenih zvezdnic, je tokrat navdihovala v Gucciju.

9.6.2016 ob 6:55

Desktop12.jpg

Chloë Grace Moretz je ameriška igralka in model, pri rosnih 19-letih pa ima za seboj že kar nekaj uspešnih igralskih vlog, saj je v filmskih vodah že od svojega sedmega leta. Chloë je krasila že tudi veliko modnih naslovnic, na rumenih straneh pa se zadnji mesec pogosto pojavlja zaradi sveže zvezdniške zveze.

Z Beckhamom med najbolje oblečene zvezdniške parčke

Plavolaska je namreč očarala Brooklyna Beckhama, sina slavnega, a upokojenega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama in modne spajsice Victorie Beckham. Mlad par so modni kritiki že razglasili za enega bolj šik mladih zvezdniških parčkov.

Guccijevo krilo za 1600 evrov

Tokratni modni navdih smo si sposodili prav pri Chloë, ki so jo fotografski objektivi ujeli v Los Angelesu. Kratko krilce iz jeansa s cvetličnih potiskom s podpisom modne hiše Gucci je skombinirala s kratkim topom in vrtoglavimi petkami. Ker čez lužo očitno še ni tako toplo kot pri nas, pa si je ogrnila še usnjeno jakno.

Chloëjino krilce je naprodaj za okoli 1600 evrov, mi pa smo podoben stajling poiskali v naših trgovinah po cenah, ki so našim denarnicam veliko bolj prijazne.

Avtor: F. M.

Foto: Različni proizvajalci


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)