Neverjetno leto za Gigi Hadid

Spletna omrežja so med zvezde izstrelila še eno mlado ime.

4.6.2015 ob 6:30

gigi_RTR4QQO1.jpg

Predlani Cara Delevigne, lani Kendall Jenner in letos Gigi Hadid – trojica lepotic, ki se med seboj odlično razumejo in sodelujejo, letošnje leto osvaja modni svet, spletna omrežja so njihova domena in številne bi bile rade prav takšne.

Letošnje leto je za Gigi še posebej uspešno, revija The Sports Illustrated jo je označila za manekenko leta, podpisala je pogodbo z znamko Maybelline in nastopila na 11 modnih revijah. Za modno revijo Allure je spregovorila o sebi in svojem delu, v pogovoru pa priznala, da sama v New York ne sodi. "Vedno sem zagorela, moji lasje pa svetli. Sem dekle iz Kalifornije, tudi če hočem to zakriti z usnjem." Svojo unikatnost pripisuje nenavadni obliki oči ter mešanici svojih korenin. Je palestinskega in nizozemskega porekla.

RTR4YEVJ.jpg

Spregovorila je tudi o materinih znamenjih, ki jih ima veliko po vsem telesu, a je ne motijo. Sama jih nikoli ne bi zakrivala s photoshopom, a največkrat to zahteva naročnik. Sovraži pa svoja kolena. "10 let sem igrala odbojko. Kljub temu, da se učiš pasti in prevračati pravilno, očitno to ni dovolj. In moja kolena so dodobra uničena. Mislim, da so trajno otečena."


Na večerjo v Nobu in spat


20-letna Gigi je spregovorila tudi o preživljanju prostega časa v New Yorku. "Sem kot kakšna babica. Moj popoln večer vsebuje večerjo. Všeč mi je Nobu, rada imam prostore, kjer lahko slišiš, kako se drugi pogovarjajo. Prostore, kjer se dobimo s prijatelji in nadoknadimo zamujeno. Sama sem sicer ob 23. uri že v postelji."

Modeli so dobili osebnosti

Glede zdajšnjega dela je dejala, da je lahko srečna. "Moja generacija modelov je lahko zelo srečna, postali smo veliko več kot le obraz na papirju. Dobili smo osebnost in ljudje izbirajo svoje najljubše modele tudi na podlagi tega, ali imamo radi enako pico kot oni ali podoben smisel za humor," o družabnih omrežjih pravi Gigi.

Gigi na letošnji podelitvi modnih nagrad CFDA.

O samem delu pravi, da samo sebe ne vidi kot dekle za modne brvi. "Mislim si, da se oblikovalci odločajo zame iz več razlogov. Eden je, da želijo dopolniti kreacijo, drugi, da sodim v navdih za kolekcijo. Kolekcija za Max Maro je denimo navdihnjena z Marilyn Monroe na plaži in ekipa je menila, da bi se ji lahko približala. Nekateri pravijo, da ne sodim na modno brv, a če me oblikovalec potrebuje kot del revije, bom del revije. Če me ne, pa to spoštujem in razumem. To sezono sem imela veliko več revij, kot sem pričakovala," je povedala in potrdila, da bo pri manekenstvu vztrajala, dokler bo delo, čeprav si nekoč želi imeti kuharsko oddajo.

Avtorica: Da. M.

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)