Meghan Markle in princ Harry: »Njuni ljubezni so šteti dnevi«

Tesna prijateljica pokojne kraljice princu Harryju in Meghan Markle ne napoveduje lepe prihodnosti.

15.11.2022 ob 8:40 | Foto: Danny Lawson/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Meghan Markle in princ Harry: »Njuni ljubezni so šteti dnevi«

"Dnevi ljubezni princa Harryja in Meghan Markle so šteti, njuna zveza se bo končala z jokom," je prepričana nekdanja dvorna dama in zaupnica pokojne kraljice Elizabete II., številka ena med "dekleti" kraljičine pisarne 83-letna lady Susan Hussey.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le Piu Affascinanti Di Milano (@lepiuaffascinantidimilano)

"Zapomnite si moje besede, na koncu bodo tekle solze," Susanino napoved iz leta 2018, še pred poroko princa in nekdanje igralke, povzema kraljevi biograf Tom Bower.

Par se je poročil 19. maja 2018, ima dva otroka: sina Archieja in hčerko Lilibet. Leta 2020 je opustil kraljeve dolžnosti in se preselil v Združene države Amerike.

Njuna selitev je ustvarila prepad med njima in drugimi člani družine, ki ga ni zakrpala niti kraljičina smrt septembra letos.

Kraljeva družina je trenutno v pričakovanju izida biografije princa Harryja, v kateri naj bi bilo kar nekaj ne ravno laskavih navedb.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke & Duchess Of Sussex ♡ (@allsussex)

Da zadeve med princem Harryjem in njegovo soprogo niso vedno rožnate, dokazuje pričevanje očividca. Vojvodo in vojvodinjo Sussex je videl na romantični večerji, ki pa se ni končala romantično.

Po poročanju portala New Idea si je par privoščil mirno večerjo brez otrok v manj oblegani burmanski restavraciji Ojai v Kaliforniji.

"Videti je bilo, da uživata in klepetata o hrani, otrocih, šoli ter prihajajočih volitvah. Čisto običajne zadeve med možem in ženo, nenadoma pa se je ozračje med njima vidno ohladilo."

Vir še navaja, da je princ vstal in odkorakal od mize še preden je počistil svoj krožnik ter pustil soprogo brez besed.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by An American In Royal View (@anamericaninroyalview)

"Restavracija je zelo intimna in težko je ne opaziti, kadar se gostje pri sosednji mizi sprejo. Ojai je med zvezdniki priljubljen lokal, kljub temu je bilo presenetljivo, da sta ga Meghan in Harry izbrala, saj je veliko bliže njunega doma več odličnih restavraciji."

Vir blizu para je sicer povedal, da je bil zadnji izpad le en od številnih prepirov med Harryjem in Meghan v zadnjem času, a tega ne pripisuje krhanju njune zveze, temveč vsem okoliščinam:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex family fan page

"Sta pod velikim stresom, obema se obetajo veliki projekti, Harry, ki je bil vedno priljubljen v javnosti se boji, da mu priljubljenost močno pada, Meghan je osredotočena na družino ter se med drugim ukvarja s tem, ali bosta njuna otroka dobila in uporabljala kraljeve nazive in kaj bi to v resnici pomenilo zanju ter za njuno prihodnost in vsakodnevno življenje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Olliver (@olliver_victor)

Tu so še prihajajoči spomini princa Harryja, dokumentarni film, ki sta ga posnela z  Netflixom in bi želela, da bi na zaslone prišel šele po novem letu ter ne naslednji mesec, kot je bilo načrtovano.

Rada bi namreč odstranila nekatere negativne komentarje o britanski kraljevi družini in še bi lahko naštevali razloge za to, da Harry in Meghan pač nista vselej nasmejana in dobre volje.

Povzeto po portalih New Idea in The News.com.pk

Preberite še: Po smrti kraljice: Prvi čustveni govor princa Williama (to pa sta storila Meghan in Harry)

Morda vas zanima tudi: Bo bivši mož Meghan Markle končno povedal svojo plat zgodbe?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)