Sestra Meghan Markle zaradi nadlegovanja pod drobnogledom policije

Samantha Markle se je zaradi domnevnega spletnega nadlegovanja znašla v središču policijske preiskave.

28.10.2019 ob 9:45 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Sestra Meghan Markle zaradi nadlegovanja pod drobnogledom policije

Samantha Markle se bo morala zagovarjati zaradi obtožb, povezanih s spletnim nadlegovanjem, piše Sunday Mirror. Z njimi povezana preiskava se odvija na drugi strani luže in so jo sprožile številne sporne navedbe o Meghan Markle in princu Harryju, ki naj bi jih Samantha objavila na spletu.

 "Prejeli smo več prijav o spletnem nadlegovanju, ki naj bi ga vršila Samantha Markle in seznanili smo jo z obtožbami," je povedal en od policistov iz policijskega okrožja Florida, kjer poteka preiskava in dodal: "Sicer še ni aretirana, postopek je v teku in tega, kako se bo odvijal naprej, ne smem komentirati."

Novica o preiskavi Samanthe Markle je odjeknila le nekaj dni potem, ko sta zakonca Sussex v intervjuju spregovorila o pritisku, ki ga nanju vršijo mediji.

Po navedbah vira, obtožbe prihajajo iz vsaj štirih držav, med drugim iz Velike Britanije, Kanade in Švedske: "Gre za obsežno preiskavo, ki zagotovo ne bo kratkotrajna."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tirana Post (@post.tirana) on

V tej fazi še ni znano, na katere objave konkretno se nanašajo, prav tako kot ne, če za njimi stojijo člani britanske kraljeve družine.

Preiskavo je komentiral tudi partner Samanthe, Mark Phillips in napovedal: "Kdorkoli je proti meni in Samanthi sprožil postopek, bo zaradi lažne prijave za pet let končal v zaporu. Nikogar ne nadlegujeva, gre zgolj za nekakšno maščevanje in na koncu bodo padale glave."

Priporočamo tudi: Kraljica nosi rabljene čevlje in zato ima dober razlog

Preberite še: Ob rojstvu se je spet oglasila sestra Meghan Markle: "Pričakujem, da se boš tokrat odločila prav!"

Morda vas zanima tudi: Čustven zapis princa Harryja: Izgubil sem mamo in sedaj opazujem, kako moja soproga postaja žrtev iste uničujoče sile


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)