Lorella Flego: V čast si štejem, da si s hčerko deliva vse skrivnosti in občutke

Z Lorello Flego o pomladi, materinstvu in navdihih.

22.3.2023 ob 7:40 | Avtor: Melita Meršol

Lorella Flego: V čast si štejem, da si s hčerko deliva vse skrivnosti in občutke

Modna poznavalka in televizijska voditeljica Lorella Flego izžareva pristno zadovoljstvo in prijaznost obenem. Prikupna Primorka morsko modrih oči nam je zaupala nekaj osebnih pomladnih utrinkov.

Biti mama je ...

Najbolj privlačna, zahtevna in edinst­vena izkušnja na svetu. Verjetno je tudi poslanstvo in privilegij; vedno pravim, da v življenju počnem res veliko različnih stvari in imam nešteto vlog, a biti mama je in ostaja na prvem mestu.

Hčerka Sofia ...

Občudujem njeno spreminjanje in to, da počasi postaja ženska. Skozi njene oči sem tudi sama zagledala drugačen svet, postala sem strpnejša in bolj radovedna.

Včasih imam občutek, da je stoodstotno moja kopija, drugič se mi zdi, da je tako samostojna in samosvoja, da je pač Sofia in pika.

Tu in tam že pogrešam čase, ko je bila majhna in me je držala s tisto drobno rokico, zdaj me objame včasih kot sestra, drugič kot prijateljica, tretjič kot mama. V čast si štejem, da si deliva vse skrivnosti in občutke. Imava res zelo lep odnos.

Pomlad diši po ...

Novem parfumu, rožnati šminki, žafranih in visokih petah. Ne morem mimo tega, da prinaša lepa sezona tudi spremembo v garderobi.

 

Kot ljubiteljica poletja se prav veselim trenutka, ko ne bo več nogavic in bomo vse odete v močne barve, saj jih je letos ogromno.

A pomlad je nedvomno tudi prebujanje in čas, ko končno pridemo iz brloga in začnemo živeti novo življenje.

Trenutno berem ...

Zanimiv roman Paule Brackston, The Silver Witch – Srebrna čarovnica. Gre za povezavo med žensko in naravo, jezerom in energijo.

Po naključju sem naletela na izredno pozitivne recenzije v Guardianu in reviji Marie Claire, tako me je knjiga poklicala in res je čudovito branje.

Moja najljubša cvetlica je ...

Tulipan! Všeč so mi njegove barve in oblika, zame je simbol lepega vremena in sem zelo srečna, ko jih imam v kuhinji, na mizi, kot val dobre volje.

Na vrtu pa sem nora na hortenzije, če so modre, toliko bolje, a ni nujno, saj imajo tudi rožnate zelo poseben čar.

Všeč mi je bujnost, intenzivnost in sporočilo, ki ga prinašajo: hortenzija je simbol stare ljubezni, ki se je spet prebudila. Romantično, kajne?!

Modni kos, v katerega sem se pravkar zaljubila ...

Vijoličasto krilo z bleščicami, spomin na zadnji Milano. Ta posebni odtenek lila barve me vedno spravi v dobro voljo, kot bi bil rahlo mističen, magičen, zelo povezan z žensko intuicijo.

In bleščice, ki me vseskozi spremljajo – življenje z njimi je res čudovito in noro razigrano, zelo rada jih nosim, vedno, ne glede na uro in sezono.

Preberite še: Prisrčna gesta Kate Middleton ob materinskem dnevu

Morda vas zanima tudi: To je eno izmed najbolj nenavadnih mest v Italiji, pravijo mu Sončna dežela


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)