Hči Lorelle Flego ima že 12 let! Tako ganljivo ji je voščila njena mami

Sofia, hčerka naše voditeljice Lorelle Flego, meseca septembra praznuje rojstni dan.

3.10.2022 ob 11:28 | Foto: osebni arhiv (Zen) | Avtor: S. S.

Hči Lorelle Flego ima že 12 let! Tako ganljivo ji je voščila njena mami

Letošnje leto je Sofia dopolnila 12 let in ob njenem rojstnem dnevu ji je mamica Lorella na svojem blogu Glitter posvetila čudovit zapis, katerega delček objavljamo v nadaljevanju …

“Saj točno ne vem, kdaj napoči tisti poseben čas, ko postanejo otroci in starši nekoliko oddaljeni, ko hormoni naredijo svoje in se vezi zdijo krhke, ko nobena stvar ni na svojem mestu in besede kar visijo v zraku. 

Morda se za vogalom že pripravlja kaj podobnega in že zdaj vem, da nama ne bo enostavno, a kot vsi viharji, ki pridejo in gredo, bo tudi ta faza le trenutek v življenju. 

Morda sem opazila, da se včasih tvoje razpoloženje spreminja in postane odvisno od barve neba, da ti luna ukrade kakšne skrite sanje, ki pa jih še vedno deliš z mano, ali da so tvoje misli kot ukoreninjene v zraku, daleč in hkrati blizu, nekje nad mojo glavo. 

A za nobeno stvar na svetu ne bi zamenjala biti mama tebi, Sofia, v dobrem in slabem, z vsem, kar prestajava vsak dan, s smehom, solzami, potovanji, klepeti pod kovtrom in objemi, ki dišijo po neskončnosti. 

Ker ti si moje nebo in mavrica, luna in zvezde, vesolje in vsi planeti, del mene za vse večne čase. Morda biti mama pomeni prav to: živeti hkrati v svojem in drugem telesu,” piše Lorella v ganljivem posvetilu, ki si ga lahko v celoti preberete na njeni spletni strani.

Preberite še: Štorklje na pohodu: vse te znane Slovenke so v veselem pričakovanju (FOTO)

Morda vas zanima tudi: Banane: zakaj so zdrave, kdaj jih je preveč in kdo jih ne sme jesti


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)