Ljudje si pri Oprah želijo to pop zvezdo

Vrstijo se pozivi oboževalcev, naj pri slavni voditeljici svojo plat zgodbe razkrije tudi pop zvezdnica.

12.3.2021 ob 5:40 | Foto: Carlo Allegri/Reuters | Avtor: Š. R.

Ljudje si pri Oprah želijo to pop zvezdo

Intervju princa Harryja in Meghan Markle o življenju na britanskem dvoru še vedno močno odmeva, ob tem pa so se na spletu že pojavile pobude, da bi na pogovor k Oprah Winfrey, ki je za televizijo CBS gostila kraljevi par, morala tudi ameriška pop zvezdnica Britney Spears.

Njeni oboževalci si želijo, da bi legendarni voditeljici izpovedala svojo plat zgodbe, potem ko se še vedno ni osvobodila skrbništva 68-letnega očeta Jaimeja. Ta je ob psiholoških težavah, ki so pred leti pestile mlado zvezdnico, leta 2008 prevzel nadzor nad njenim premoženjem, prav tako ima v rokah vse pravno-formalne odločitve. Kljub številnim pozivom in tudi medijski kampanji za »osvoboditev Britney«, mu je sodišče nazadnje podaljšalo skrbništvo in upravljanje nad hčerko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FreeBritneyFacts (@freebritneyfacts)

»Naslednja pri Oprah naj bo prosim Britney Spears,« in podobni pozivi so se te dni razširili na družbenih omrežjih, 67-letno voditeljico pa nagovarjajo, naj svetu predstavi tudi zgodbo »vklenjene« glasbenice. 

Gotovo teh pobud ni spregledala televizijska mreža CBS, kjer pa je Winfreyjeva gostovala le z intervjujem za kraljevi par, sicer pa je v zadnjem obdobju s svojimi oddajami nastopala predvsem na AppleTV+. 

CBS naj bi sicer za intervju, ki je močno razburil zlasti britansko javnost, odštela med 7 in 9 milijoni ameriških dolarjev.

Preberite še: Nov dokumentarec o Britney Spears ponovno spodbudil gibanje #freebritney

Morda vas zanima tudi: Član kraljeve družine, ki je bil zaskrbljen zaradi barve kože Archieja

 

 

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)