Ko se pravljica konča: najodmevnejše ločitve slovenskih zvezdnikov, ki so nam zlomile srce

Kateri slovenski pari so se odločili, da gredo vsak svojo pot?

20.1.2023 ob 9:10 | Foto: Pixabay | Avtor: E. N.

Ko se pravljica konča: najodmevnejše ločitve slovenskih zvezdnikov, ki so nam zlomile srce

Vsaka ločitev, pa tudi razhod, je sama po sebi burna in težka, za seboj pa pusti zlomljena srca in veliko bolečine. In novica, da se po 20 letih zveze ter letu in pol zakona razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, je udarila kot strela z jasnega ter marsikoga užalostila. A na žalost Saša in Miha nista prvi par, ki se je pred kratkim odločil za razhod. Spisek je daljši. V nadaljevanju preverite, katerim slovenskim zvezdnikom je ljubezen obrnila hrbet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Saša Lešnjek in Alex Volasko

Svojo ljubezen sta Saša in Alex pred dvema letoma okronala z razkošno poroko na Krasu, zdaj pa sta šla vsak svojo pot. Da vse ni tako, kot bi moralo biti, je najprej potrdil Alex, ki je na svojem instagramu izbrisal njune poročne fotografije, nato pa objavil razgled iz novega stanovanja in zapisal: »V vsakem slabem se skriva tudi nekaj lepega. Moj novi razgled.« Za razliko od Lenderove in Hercoga, ki bosta še naprej poslovno sodelovala, pa sta se nekdanja zakonca Volasko Lešnjek razšla tudi na tem področju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Volasko (@alex.volasko)

Jurij Tepeš in Nuša Rakovec

Ljubezenska pot se je končala tudi za nekdanjega slovenskega smučarskega skakalca Jurija Tepeša in Nušo Rakovec. Tepeš je novico o razhodu sporočil preko instagrama, kjer je zapisal: »Nekateri že veste, nekaj pa vas bo tole slišalo prvič. Dolgo sem odlašal, vendar menim, da je danes prišel čas. Z Nušo, sedaj že nekdanjo ženo, sva se uradno razšla.« Nato se je zahvalil vsem, ki so mu v teh težkih trenutkih stali ob strani ter dodal, da kljub težkim trenutkom in hudi preizkušnji ostaja optimističen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jurij Tepes (@tepesjurij)

Tin Vodopivec in Urška Majdič

Nekdanja zaljubljenca, ki sta svojo zvezo začela leta 2017, sta novico o razhodu najprej potrdila za portal 24ur. Kot pravita, je njun razhod prijateljski in obljubljata, da bosta ostala dobra starša, saj je zaščita njunega sinčka Krisa Maja na prvem mestu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Festival Lent (@festivallent)

Tim Kevin Ravnjak in Nina Klinar

Lahko bi rekli, da gre za najbolj 'umazano ločitev' v zadnjem času, saj vrhunski športnik Ravnjak razhoda očitno ne prestaja nič kaj stoično. Ko sta zakonca v oktobru sporočila, da se njuni poti ločujejo, je bilo še upanje, da bosta situacijo zmogla rešiti na dostojni način, predvsem zaradi hčerke Mie. A Timu so kmalu popustili živci in tako je pred kratkim objavil fotografijo mednožja svoje bivše žene ter presegel vse meje dobrega okusa. Nina se je na to odzvala na svojem instagramu, kjer je povedala, da nima namena prati umazanega perila v javnosti in da razloga za ločitev ne bo navedla. Dodala je, da kljub nedavni situaciji še verjame v pravo ljubezen in v dobre ljudi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

Drugi pari na slovenski estradi, ki so končali svojo skupno pot

Lani spomladi sta se ločila pevka Nuška Drašček in Miha Rojko, skupaj imata sina Luko. Samski status je v podobnem času doletel tudi Čuka Miho Novaka, ki je zaključil razmerje z Lili Rodošek. Tolažbo je našel v objemu Lee Slapar. Dolgoletno ljubezensko pravljico sta končala še Alma in Lior Kochavy, soustanovitelja Odprte kuhne, ki pa ostajata poslovna partnerja. Ena bolj odmevnih ločitev pa je bila zagotovo ločitev Jerce Legan Cvikl ter nekdanjega politika Milana M. Cvikla. Tudi ona dva sta se odločila, da podrobnosti ne bosta delila z javnostjo in vse skupaj rešila brez prevelikega pompa.

Preberite še: Iskrena Natalija Verboten: Padci se zgodijo v vsaki vezi, tudi najini.

Mogoče vas zanima tudi: Ostali boste brez besed: luksuz, v katerem je na Manhattnu živela pokojna Ivana Trump (FOTO).


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)