Kate Middleton: Sledi mi na vsakem koraku

Kate Middleton je zaupala prisrčno podrobnost o princu Louisu.

6.12.2019 ob 9:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kate Middleton: Sledi mi na vsakem koraku

Kate Middleton ima s tremi majhnimi otroci in številnimi kraljevimi zadolžitvami nedvomno polne roke dela. Pred kratkim ji je kraljica prepustila tudi pokroviteljstvo nad dobrodelno organizacijo Family Action, katere osnovno poslanstvo je čustvena, finančna in praktična podpora otrokom in družinam, ki so v Veliki Britaniji zaradi revščine, bolezni ali socialnih stisk potisnjeni na rob družbe.

V predbožičnem času se je vojvodinja Kambriška otrokom pod njenim okriljem pridružila na obisku posestva Peterley Manor, kjer so malčki izbirali božična drevesa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kot je za Daily Mail zaupala kraljeva dopisnica Rebecca English, je med množico otrok izstopal deček, ki si je močno želel pozornosti vojvodinje in je z dvignjeno ročico v njeni družbi stalno ponavljal: "Jaz, jaz!"

"Kate je pokleknila k njemu, ga pobožala po licu ter dejala: Spominjaš me na mojega malega Louisa. Tudi on vedno ponavlja: jaz, jaz, jaz, hoče vselej biti z mano ter mi sledi na vsakem koraku," je povedala Rebecca.

Kate se dobro zaveda pomena prvih let otroštva za nadaljnji razvoj. Tako svojih, kot otrok, ki jih srečuje zaradi narave dela.

Pred nedavnim je denimo obiskala porodnišnici oddelek londonske bolnišnice, kjer jo je osebje seznanilo s tem, kakšne nege in zdravniške oskrbe so v bolnišnicah deležni novorojenčki ter otroci v najmlajših letih, v dveh dneh, kolikor je trajal njen obisk, pa je to skozi lastne izkušnje vojvodinja spoznavala tudi sama.

Preberite še: Ločitev princa Williama in Kate Middleton ne pride v poštev

Morda vas zanima tudi: Preprosto življenjsko vodilo, ki mu Kate Middleton sledi že več kot 20 let


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)