Kate Middleton in princ William: Vrnitev na začetek ljubezenske zgodbe

Med turnejo po Škotskem sta princ William in Kate Middleton obiskala tudi kraj, kjer sta se spoznala in zaljubila.

27.5.2021 ob 9:20 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Kate Middleton in princ William: Vrnitev na začetek ljubezenske zgodbe

Kate Middleton in princ William se že nekaj dni mudita na turneji po Škotskem, kjer sta obiskala veliko zanimivih krajev. Med drugim ju je pot zanesla na sam začetek njune skupne zgodbe in sicer v St. Andrews v škotskem višavju, kjer sta se leta 2001 na tamkajšnji univerzi spoznala kot bruca.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Morven (@mosing13)

"Med njima je bila takoj očitna kemija," je zadeve za People že pred časom komentirala Laura Warshauer, ki je kot študentka bivala v istem naselju kot par.

"Kadar koli sta bila v istem prostoru, se je William trudil pridobiti njeno pozornost. Kadar ste se ujela v pogovor, je bilo čudovito opazovati, kako naravna sta bila en ob drugem in koliko sta si imela za povedati.

Čeprav njuni začetki niso vključevali romance, saj sta oba bila v razmerju, je bilo, ko sedaj pogledam nazaj, nedvomno mnogo znakov, ki so nakazovali, da bi se med njima lahko razvilo nekaj res velikega."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @saveandheart

Ko je palača Kensington naznanila, da bo par obiskal kraj, kjer se je njegova skupna zgodba začela, je univerza pripravila sladko presenečenje in na centralni zelenici je nastalo veliko srce v spomin na začetek ljubezni vojvode in vojvodinje Cambridge.

Kot sta med obiskom povedala, je bil študij tam zabaven in z veseljem sta se vrnila na nekdanjo univerzo.

"Dejala sta, da sta presrečna, ker sta se vrnila v St. Andrews, kjer sta imela priložnost pokusiti, kako je videti jadranje po kopnem in poklepetati s  študenti," je povedal en od njunih gostiteljev in dodal:

"Jadranje po kopnem, tedaj ko sta tu študirala William in Kate, ni bilo na voljo, a sta izrazila željo, da bi se preizkusila v tej diciplini."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Po jadranju sta na posestvu univerze po kraljevi tradiciji posadila drevo in se sestala s tamkajšnimi študenti ter z njimi razglablja o aktualnem dogajanju, povezanem zlasti s pandemijo novega koronavirusa, ki mu tudi škotsko višavje ni ušlo.

"Z veseljem sta klepetala s študenti in prav nič se jima ni mudilo. Kot ne bi želela zapustiti kraja, ki jim očitno še vedno veliko pomeni," je njun obisk komentirala predstojnica univerze Sally Mapstone.

Preberite še: Kambriški otroci: Tako živijo za vrati kraljeve palače (video)

Morda vas zanima tudi: Zaljubljena Kate in William: tako sta obeležila 10. obletnico poroke


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)