To Kate Middleton sporoča vsem učiteljem

Tudi otroci Kate Middleton se šolajo od doma in vojvodinja vsem učiteljem pošilja prav posebno sporočilo.

5.2.2021 ob 9:30 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

To Kate Middleton sporoča vsem učiteljem

Med karanteno se je tudi Kate Middleton znašla v vlogi učiteljice, saj se njeni otroci, princ George, princesa Charlotta in princ Louis šolajo na daljavo. Tako je vojvodinja pobliže spoznala, kakšno je pravzaprav delo šolnikov in jih v video klepetu z zaposlenimi na akademiji Ribbon iz Durhama iskreno pohvalila: "Opravljate izjemno delo in ste za starše rešilni jopič," je med drugim povedala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

"Mislim, da lahko vsi straši vidimo, kakšna je vaša zaposlitev in kako pomembna je vaša vsakodnevna naloga," je dejala kraljeva mamica in dodala: "Šolanje na daljavo ni le izziv za starše, temveč tudi za učitelje. Navdušena sem nad vašim delom. Res ste izjemni. Podpora, ki jo nudite staršem in celim družinam, je neprecenljiva.

Vem, da zahteva ogromno truda, energije in potrpljenja in da je za vse velik izziv. Hvala za nesebičen trud in hvala, da skrbite za naše otroke. Rada bi se prisrčno zahvalila vsem učiteljem in prosim, pazite nase."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Od leta 2002 omenjena šola sodeluje z dobrodelno organizacijo Place2Be, katere pokroviteljica je Kate, njeno poslanstvo pa je pomoč otrokom v duševnih stiskah, kar je zlasti v času pandemije še kako pomembno.

Beseda je tekla tudi o njej: "To je čudovita organizacija in vsi vanjo vključeni z vso predanostjo opravljajo svoje delo, saj otroci in mladostniki potrebujejo občutek socialne in čustvene varnosti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Place2Be (@_place2be)

Z vojvodinjo se je strinjala ravnateljica omenjene šole Ashleigh Sheridan: "Med pandemijo je prišlo do izraza veliko čustvenih in duševnih stisk. Na srečo imamo organizacije, ki se z njimi ukvarjajo in skušajo kar najbolj pomagati."

Ena od učiteljic, s katerimi je klepetala Kate, Hannah Rispin, je pri tem poudarila, da je organizacija Place2Be ključna za vse, ki so vpeti v izobraževalni proces, ne samo za šolarje: 

"Nemogoče je s prazno steklenico napolniti kozarec. Kako naj bi torej polnili kozarce otrokom, če sami ne bi poskrbeli zase?" je s prispodobo poudarila pomen čustvene in duševne podpore tako otrokom kot učiteljem.

Povzeto po portalu Hello

Preberite še: Razburljivo leto kraljeve družine: od odstopa, okužbe z novim virusom do skrivne poroke in spontanega splava

Morda vas zanima tudi: Stroge zahteve, ki jih imata Williama in Kate do osebja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)