Kate Hudson priznava: Včasih preklinjam pred otroci

Kate Husdon se, tako kot vsaka mama, sooča z mnogimi izzivi, katerim je včasih zlahka, drugič malo težje kos.

19.11.2019 ob 7:07 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Kate Hudson priznava: Včasih preklinjam pred otroci

Nobenega dvoma ni, da ima 40-leta Kate Hudson polne roke dela, kar je priznala v intervjuju za decembrsko izdajo revije Women's Health, kjer je spregovorila o tem, kako krmari med kariero in skrbjo za svoje tri otroke: 13-mesečno Rani Rose, osemletnega Binghama Hawna in 15-letnega Ryderja Russella.

"Zavedam se, da delam napake. Zgodilo se je že, da sem kričala na otroke, pred njimi tudi preklinjala in nisem vedno prišla na njihove tekme ali nastope, ker me pač ni bilo doma," je priznala Kate in dodala, da so pa nedvomno dnevi, ko je super mama: "Kuham, čistim, pospravljam, menjam plenice, telovadim."

"Kar sem spoznala in kar še spoznavam je, da se je nesmiselno truditi biti popoln, treba pa se je truditi po najboljših močeh," je še dodala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Women's Health (@womenshealthmag) on


Motu truditi se po najboljših močeh sledi tudi pri oblikovanju oblačil blagovne znamke Fabletic, katere soustanoviteljica je in katere glavni namen je spodbujati ženske k skrbi zase:

"Po rojstvu Rani je bilo drugače, kot po prvih dveh porodih, kajti nisem imela časa za vadbo in zame je bila to nova izkušnja. Zadev sem se morala lotiti drugače," je povedala igralka, ki je konec lanskega leta postala ambasadorka programa WW, nekdaj Weight Watchers, kar ji je nedvomno pripomoglo v skrbi zase:

"Jem manjše obroke petkrat na dan, počutim se dobro, imam polno energije in sem močna. Znova se počutim kot jaz."

Hudsonova ima najmlajšo hčerko s sedanjim partnerjem, kreativnim direktorjem Dannyjem Fujikawajem, srednji sin se ji je rodil v razmerju z nekdanjim zaročencem Mattom Bellamyjem, najstarejši pa v zakonu z bivšim soprogom Chrisom Robinsonom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

O dinamiki starševstva je v omenjenem intervjuju povedala sledeče: "Pozabiti je treba na svoj ego. Ljudje se spoznajo, imajo otroke in se razidejo, ker ne zmorejo premagati težav, ki se v odnosu porajajo. A otroci so na prvem mestu."

S podmaldkom se trudi vzdrževati pristen odnos: "Skupaj večkrat počitnikujemo na našem ranču v Koloradu. Moj zdravnik mi pravi, da bi morala kdaj na počitnice sama. A za to bo čas, ko bodo otroci malo starejši."

Preberite še: Kate Hudson: 8 stvari, zaradi katerih ima tako hudo postavo

Morda vas zanima tudi: 20 spodbudnih citatov močnih ter uspešnih žensk


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)