Kambriški otroci: Tako živijo za vrati kraljeve palače (video)

Vojvoda in vojvodinja Kambriška svojim otrokom omogočata povsem običajno otroštvo.

10.5.2021 ob 9:00 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Kambriški otroci: Tako živijo za vrati kraljeve palače (video)

V desetih letih zakona sta vojvoda in vojvodinja Kambriška okusila ter doživela že marsikaj, nič pa ju ni zbližalo bolj in jima prineslo več veselja, kot njuni trije otroci: princ George (7), princesa Charlotte (6) in princ Louis (3).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

V počastitev prvega desetletja zakona sta Kate in William prejšnji mesec tako v svet poslala prikupen video, ki je ponudil vpogled v dogajanje za zidovi kraljeve palače.

Filmček, ki ga je posnel Will Warr, prikazuje družino med sprehodom po obali, med igro na vrtu družinskega posestva v Sandringhamu, Anmer Hall, med peko penic nad ognjem in med sproščenim lovljenjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Otroci so na vseh posnetkih v družbi staršev in nikjer ni videti njihove varuške Marie Terese Turrion Borrallo. Kajti, kot je za New Idea povedala Cleo Adams, direktorica agencije Great British Nannies so vrhunske varuške, praviloma šolane na kolidžu Norland, naučene, kako postati nevidne.

"Varuška, ki dela v tako pomembnem gospodinjstvu, kot je kraljeva družina, dobro ve, kdaj sme in kdaj ne sme biti vidna."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Norland College (@norlandcollege)

Sicer pa princ William in Kate Middleton vedno težita k temu, da je njunim otrokom omogočeno kar najbolj običajno življenje.

Kar pomeni, da pomagajo pri različnih opravilih, denimo na vrtu in pri kuhanju. Prav tako jih spodbujata k spoznavanju in razvijanju številnih hobijev. Pri tem jima pomaga varuška, ki se je družini pridružila leta 2014:

"Spoznavajo različne discipline, kot je umetnost modeliranja, kuhanje, risanje, kolesarjenje, njihova varuška, ki je po rodu Španka, pa jim je približala tudi njen materin jezik."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridge Family

"Zlasti George in Chatlotte sta zelo dobra v španščini, bolje jima gre, kot angleščina," je  zaupal vir blizu vojvode in vojvodinje Kambriške.

Medtem, ko spoznava španščino in druge, za življenje pomembne veščine, princesa Charlotte sanja, da bo, ko bo velika, medicinska sestra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Charlotte Cambridge (@hrhprincesscharlottee)

"Nad tem poklicem se je navdušila ob zgodbicah o delu zdravnikov ter sester v času pandemije, ki jih otrokom pripovedujeta William in Kate," je še povedal vir in dodal: "Med igro s svojimi lutkami se Charlotte vedno igra, da je medicinska sestra."

Preberite še: Skrivna vloga Kate Middleton v kraljevi družini

Morda vas zanima tudi: Stroge zahteve, ki jih imata Williama in Kate do osebja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)