Zaljubljena Kate in William: tako sta obeležila 10. obletnico poroke

Po desetih letih in treh otrocih delujeta trdno povezana in zaljubljena kot še nikdar. Prizor je ujel sloviti fotograf.

29.4.2021 ob 12:35 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: Š. R.

Zaljubljena Kate in William: tako sta obeležila 10. obletnico poroke

Po vseh pripetijah in žalostnih zgodbah, ki so v zadnjem času zaznamovale dogajanje na britanskem dvoru, se javnost na Otoku te dni vendarle predaja bolj prijetni in pravljični zgodbi princev in princes. Danes namreč 10. obletnico poroke praznujeta Cambriška, William in Catherine.

Britance sta ob jubileju navdušila z zaljubljeno fotografijo, ki ju je posnel priznani zvezdniški fotograf Chris Floyd. Na njej po desetih letih zakona in treh otrocih delujeta zaljubljena kot še nikdar, so si enotni angleški mediji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Kate na fotografiji nosi zaročni prstan, črni safir, ki je bil last princese Diane. Za mnoga fotografiranja je že izbrala modro opravo - nosila jo je tudi ob oznanitvi zaroke, tokrat je nosila lahko modro obleko znamke Ghost.

William in Kate sta se poročila 29. aprila 2011 v Westminstrski opatiji pred 2000 gosti in pred 36,7 milijona televizijskimi gledalci s celega sveta. Poroka je bila kot iz pravljice, Kate je blestela v kreaciji Alexandra McQueena (stala je 250.000 funtov) in kot prava princesa hitro osvojila srca Britancev. 

Tudi sicer se je hitro prilagodila na življenje v kraljevi družini, njuna zveza z Williamom nikdar ni bila povezana s toliko drame kot denimo pri Harryju in Meghan. Kot vzorna starša trem otrokom - George (7), Charlotte (5) in Louis (3) - sta kraljevi par kot iz učbenika in po mnenju mnogih že pripravljena, da prevzameta tudi vodilno vlogo v kraljevi družini.

William je sicer Kate zasnubil oktobra 2010 na potovanju v Keniji, še prej je za njeno roko prosil njenega očeta. Sicer pa sta se spoznala že pred več kot 20 leti, na univerzi St. Andrews. William naj bi jo opazil na neki modni reviji, par pa sta postala leta 2003, čeprav kraljeva družina tega dolgo ni uradno potrdila.

Preberite še: Skrivna vloga Kate Middleton v kraljevi družini

Morda vas zanima tudi: Razkrit zapis Meghan Markle o poroki Kate Middleton


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)