Kako telesna govorica Kate in Williama odkriva njun resnični odnos

Telesna govorica vojvodinje in vojvode Kambriškega na virtualnih in dejanskih dogodkih veliko pove o tem, kaj zakonca v resnici čutita drug do drugega.

6.4.2021 ob 8:25 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Kako telesna govorica Kate in Williama odkriva njun resnični odnos

Princ William in Kate Middleton se pripravljata ne pomemben mejnik njune zveze. Bliža se namreč deseta obletnica poroke, ki jo bosta obeležila 29. aprila letos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke And Duchess Of Cambridge (@kate_william_of_cambridge)

Tako kot vsak par, sta tudi William in Kate v razmerju deležna vzponov ter padcev, a po desetih letih zakona, v katerem so se jima rodili trije otroci, se zdita bolj povezana, kot kdaj koli prej.

Čeprav je par v preteklosti medsebojno naklonjenost izražal bolj sramežljivo ter poredko, je pandemija z vsemi posledicami odstrla več tančic njunega zasebnega življenja. Tako med virtualnimi kot dejanskimi udeležbami na različnih dogodkih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke And Duchess Of Cambridge (@kate_william_of_cambridge)

Strokovnjakinja za telesno govorico Judi James je imela veliko priložnosti opazovati kraljevi par ter na podlagi obnašanja in medsebojne interakcije izluščiti nekaj značilnosti, ki večini praviloma ostajajo skrite.

Kot je strokovnjakinja razkrila za Hello, par, ki se bliža prvi skupni dekadi, subtilno, a več kot jasno nakazuje tesno medsebojno povezavo tako z vidika vsakdanjega življenja kot s stališča dela višjih članov kraljeve družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke And Duchess Of Cambridge (@kate_william_of_cambridge)

"Telesna govorica Williama in Kate je bila podvržena enakomernemu razvoju, ki pa se je po zaslugi pandemije pospešil," je pojasnila Judi. "Čas, ki sta ga in ga še preživljata skupaj v krogu družine, je med njima tvoril še močnejšo vez. Ta se je okrepila z vidika partnerske zveze, starševstva in tudi opravljanja nalog, ki so jima predpisane. Vse to je opazno pri njunem izkazovanju nežnosti v javnosti."

Prejšnji mesec sta denimo Kate in William obiskala katedralo Westminster, kjer sta si pred desetimi leti obljubila večno zvestobo. Sporočilo, ki ga je Kate podala z belo opravo, ne bi bilo moglo biti jasnejše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Prav tako tudi ne telesna govorica: "Gibanje njunih teles je bilo usklajeno, vez med njima je bila očitna in je jasno izžarevala miselno povezavo, zaupanje ter spoštovanje," je dogodek s svojega poklicnega stališča komentirala Jamesova.

Tudi med videoposnetkom, ki sta ga prestolonaslednik in njegova soproga v svet poslala ob praznovanju dneva Sv. Patricka je bilo zaznati veliko nagajivega, sproščenega spogledovanja ter nezavednega posnemanja, kar prav tako kaže na trden, stabilen ter hkrati sproščen odnos, poln topline, ljubezni in razumevanja," je posnetek analizirala Judi.

Tej ni ušlo tudi dejstvo, da William pogosto zaščitniško pogleduje proti Kate na način, kot je to počel v zgodnjih letih njunega odnosa, preden sta postala starša princa Georga, princese Charlotte in princa Louisa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

"Njegov ljubeč pogled lahko opazimo ob različnih priložnostih in Kate se, kot bi ga nagonsko zaznala, ob njem praviloma mehko nasmehne nazaj."

Kraljeva dopisnica za spletno izdajo časopisa Hello Danielle Stacey se strinja, da je bilo zadnjih nekaj mesecev ključnih za par: "Kate in William sta lahko veliko časa preživljala skupaj, zagotovo več, kot v prejšnjih letih, kar jima je očitno koristilo. Konec koncev vsi vemo, da je družina zanju vse."

Par je sicer v svojih nastopih med pandemijo velikokrat spregovoril s svojem naraščaju ter o tem, kako njuni trije otroci doživljajo novo realnost, neredko pa sta dovolila pokukati tudi v njun odnos.

Tako je denimo William ob eni od priložnosti povedal, da se s Kate brezpogojno podpirata in se skupaj s soočata z izzivi, povezanimi s pandemijo.

"Način, kako se obnašata drug do drugega v javnosti in drobni znaki jasno pričajo, da je med njim veliko vzajemnega ponosa, ljubezni in spoštovanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Praktično skupaj sta stopila v svet odraslosti, saj sta se spoznala že na univerzi, drug ob drugem sta krmarila skozi dvajseta, osnovala zakon, družino ter prevzela nase vso odgovornost kot bodoča kralj in kraljica.

Z odnosom, ki ga imata sedaj, pa bosta nedvomno kos vsemu, kar jima še nalaga prihodnost," je prepričana 

Preberite še: To Kate Middleton sporoča vsem učiteljem

Morda vas zanima tudi: Razburljivo leto kraljeve družine: od odstopa, okužbe z novim virusom do skrivne poroke in spontanega splava


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)