Kaj vemo o Alexisu Ohanianu, soprogu Serene Williams?

Serena Williams ima veliko oboževalcev ter podpornikov, največji pa je njen soprog Alexis Ohanian.

30.7.2019 ob 5:50

GettyImages-1089222828.jpg

Serena Williams se odlično znajde v športnih ter zvezdniških vodah. Na teniških igriščih nepopustljiva športnica je tudi tesna prijateljica Meghan Markle in predvsem mama ter soproga.

Kdo pa je Alexis Ohanian, moški, ki je osvojil njeno srce? Kje sta se spoznala in kakšno je njuno življenje?

alexis_ohanian_serena_williams_micna.jpg

Spoznala sta se v hotelu

V resnici je zgodba zabavna, pišejo na portalu Prevention. Ne, ni bila ljubezen na prvi pogled. Serena do Alexisa ob prvem srečanju ni bila prav nič prijazna.

Zgodilo se je leta 2015. Tedaj sta oba bivala v rimskem hotelu Cavalier. Serena je tekmovala na prvenstvu Italian Open, Alexis je bil gost na festivalu Globalni mediji, ki se je odvijal v Rimu. Nekega jutra se je na terasi usedel za mizo blizu nje, čeprav je bila večina miz praznih.

"Rekla sem mu, naj se presede, saj mi ni všeč, da sedi tako blizu mene," je kasneje povedala za Vanity Fair.

On ji je odgovoril s šalo in na koncu ga je povabila k svoji mizi. Zapletla sta se v pogovor in dobil je povabilo na eno njenih tekem. Čeprav tedaj ni imel pojma o tenisu, ga je sprejel, sledil je drugi, šesturni zmenek v Parizu in ostalo je zgodovina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Zaročila sta se leto dni po prvem srečanju

Nekaj zmenkov in več teniških turnirjev kasneje, je Alexis na Instagramu oznanil njuno razmerje:

"Pred enim letom sem postal ljubitelj tenisa. Najboljša odločitev v mojem življenju," je tedaj zapisal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A year ago today, I became a tennis fan. One of the best decisions I ever made.

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

Postaja še boljše: decembra 2016 se je prav tam, kjer sta se spoznala, s prstanom spustil na kolena in jo zasnubil. Tedaj 35 letna Serena je brez pomisleka rekla da in priznala, da se ji je zdelo, da se za nenadnim povabilom v Rim nekaj skriva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Alexis Ohanian je soustanovitelj Reddita

Nobenega dvoma ni, da je Serena uspešna ženska. Je najboljša tenisačica v zgodovini tega športa, ima rekordno število osvojenih Grand Slam turnirjev in njeno premoženje je ocenjeno na 180 milijonov dolarjev.

Vendar ona ni edini milijonar v družini. Njen soprog je soustanovitelj socialnega omrežja Reddit. Domnevno je Alexis svoj delež leta 2006 prodal za deset milijonov dolarjev, a njegov uspeh se tu ne konča.

Je tudi soustanovitelj družbe Initialized Capital s 500 milijoni osnovnimi sredstvi, ki je imela lanskega leta devet milijonov čistega dobička. Povedano na kratko: njun družinski proračun ni skromen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight’s agenda? Wheels up.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Leta 2017 se jima je rodila hči

Leto dni po zaroki je Serena iz Melbourna po zmagi na turnirju Australia Open prinesla domov zlato. A to ni bila sladka novica iz dežele tam spodaj. Lovoriko je osvojila, ko je že bila noseča.

"Obožujem nosečnost. Obožujem vse, kar je povezano z njo," je kasneje povedala za Allure. Prvega septembra 2017 se je paru rodila hči Alexis Olympia Ohanian, dva meseca kasneje  sta očka in mamica uradno okronala svojo zvezo.

Tako kot njeni starši, ima tudi deklica posebno življenje. Ne samo, da je bila s tremi meseci najmlajši model na naslovnici Vogueja (skupaj z mamo), prav tako veliko potuje po svetu in na tekmovanjih pogosto spremlja svojo mamo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Družina na prvem mestu

Družinica živi v dih jemajoči vili na Beverly Hillsu na posestvu, ki je ocenjeno na 12 milijonov dolarjev. Par ima v lasti še posest v Palm Springsu. Z bazenom ter seveda teniškim igriščem.

Za Vogue je Serena povedala, da jo je bilo strah, kako bo krmarila med vlogami žene, mame in športnice in kako bo čas, ki ga bo preživela na tekmovanjih, vplival na odnose s hčerko ter soprogom, a se je izkazalo, da so bili strahovi neutemeljeni:

"Srečna sem, da imam moža, ki me razume in podpira, rada se vračam domov k njima, ob hčerki se vedno pomirim in sprostim, uživam v času, ki ga preživljamo skupaj, družina je zame, ne glede na vse, na prvem mestu. Za srečo ne potrebujem denarja in prestižnih naslovov. Onadva sta zame povsem dovolj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

Pripravila: M. Fl. 
Foto:
GettyImages, Instagram

Priporočamo tudi: Bizarno: Predporočne pogodbe iz Hollywooda Ali pa: 10 znanih parov razkrilo, kaj je recept za srečno zvezo

Preberite še: Beyonce, Ashley Olsen, Venus Williams in druga znana imena o svojih sestrah 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)