Kaj (ali kdo) lahko pokvari rojstni dan Kate Middleton

Bliža se rojstni dan Kate Middleton, ki pa se kaj lahko ne bo odvil po pričakovanjih.

28.12.2021 ob 8:55 | Foto: Chris Jackson/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Kaj (ali kdo) lahko pokvari rojstni dan Kate Middleton

Vse odkar je Kate Middleton postala članica kraljeve družine, svoj rojstni dan najraje brez posebnega pompa praznuje na posestvu Anmer Hall v krogu najožje družine ter tesnih prijateljev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by About The Duchess of Cambridge (@life.of.a.duchess)

"Kate ne mara bučnih osebnih praznovanj," je za New Idea povedal vir blizu vojvodinje in dodal, da je visoko na seznamu njenih rojstnodnevnih želja dan, preživeti z otroki in soprogom.

A letošnji osebni praznik bo nekaj posebnega. Kate bo namreč 9. januarja dopolnila 40 let in princ William se je odločil s svojo soprogo ravnati kot s princeso, kar tehnično tudi je. Za posebno doživetje namerava družino popeljati na drugo stran luže, v New York.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cearoca - London (@cearocario)

"Komaj je čakal, da svoj načrt zaupa soprogi," je povedal vir. "Ima veliko zamisli, kako izlet popestriti z družinskimi dejavnostmi, kot so obiski muzejev, drsanje čez dan ter romantična večerja za dva potem, ko bi od vseh doživetji utrujeni otroci zaspali."

Kate je na prvem kraljevem obisku New Yorka leta 2014 zelo uživala in od tedaj vseskozi pravi, da bi z veseljem v mestu ostala dlje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

A ko ji je Willam predstavil svojo zamisel, ni bila najbolj navdušena. "Njen prvi odziv je bil … tesnoba. Kajti strah jo je, da bi na drugi strani luže naletela na svaka in njegovo soprogo," je še zaupal vir.

William naj bi že rezerviral apartma v prestižnem hotelu Carlyle Hotel, kjer sta s Kate bivala med prvim kraljevim obiskom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noble Black | NYC Real Estate (@nobleblack1)

Res lepa gesta, a dejstvo je, da je ta hotel najbolj priljubljen hotel v mestu tudi za Harryja in Meghan ter vedno, ko sta v New Yorku, bivata v njem. Kot da to ne bi bilo dovolj, so mnogi prijatelji Meghan, denimo Misha Nonoo in Jessica Mulroney, tam redni gostje.

"Kate se zdi, da bi bilo, kot bi bila znova v internatu in bi morala biti vedno pozorna na to, kdo jo opazuje v skupni sobi (ali v tem primeru v hotelski avli). Obstaja tudi možnost, da bosta prav tedaj v mestu Harry in Meghan in to bi močno načelo rojstnodnevno vzdušje," je še razkril vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan and Harry (@archwellorg)

"Sama sebi se zdi smešna, ker razmišlja tako in vse skupaj meji že na paranojo, a ne more si pomagati. Vsi neobičajni napadi s strani Meghan so terjali svoj davek. Tudi William je malo vznemirjen ob zavedanju, da bi se omenjeni scenarij lahko zgodil.

Kajti želi si, da bi to bilo posebno potovanje, katerega ne bi nič pokvarilo."

Preberite še: Princ William in Kate Middleton resno razmišljata o selitvi

Morda vas zanima tudi: Svojeglava Kate Middleton in princ William: tako kršita kraljeva pravila vzgoje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)