Jennifer Lopez v karanteni: Nihče si ni želel, da bi se to zgodilo

Kot večina, tudi Jennifer Lopez na karanteno gleda s pozitivne plati.

17.3.2020 ob 9:15 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Jennifer Lopez v karanteni: Nihče si ni želel, da bi se to zgodilo

V zadnjem intervjuju je Jennifer Lopez spregovorila o karanteni, v kateri z namenom omejiti širjenje novega koronavirusa, čas z družino preživlja tudi sama.

"Trenutno smo vsi ujeti doma," je povedala za Elle Magazine. "Vsi smo v karanteni in naš svet se je postavil na glavo. Noro je, a iz limon moramo narediti limonado, kajne? Moramo najti načine, kako delo opravljati od doma in predvsem, kako ohraniti dobro vzdušje ter pozitivnega duha."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Jennifer, ki je sicer vedno v akciji, ne glede na vse ostaja produktivna, hkrati pa več časa preživlja s svojima otrokoma, 12-letnima dvojčkoma Emmo in Maxom.

"Če bomo imeli srečo in bomo ostali zdravi (vsi tisti, ki ste, bodite hvaležni) je to čas, v katerem se lahko resetiramo. Zame delo doma pomeni branje scenarijev, snovanje novih projektov in odkrivanje novih plesnih korakov. To je čas, da se pripravimo. Kajti prej ali slej bo prišel trenutek, ko bomo znova skočili v običajno življenje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Karanteno moramo izkoristiti, da bomo tedaj pripravljeni in še boljši. Nihče si ni želel, da bi se to zgodilo, a če mora biti tako, moramo obdobje, ki ga preživljamo doma, izkoristiti v kar najboljši meri," meni zvezdnica.

"Časi so težki za vse. Veliko ljudi je bolnih. Kar lahko storimo, je, da omejimo okužbe. Celo moji otroci delajo od doma, čeprav so stari komaj 12 let. Hodijo v virtualno šolo in smo skupaj, kar me res veseli. Zame ni večjega bogastva, kot preživljati čas s svojimi otroki."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ena od stvari, ki jih z njimi rada počne, je ustvarjanje TikTok posnetkov.

"Oni obožujejo to omrežje in k uporabi so spodbudili tudi mene. Zabavajo se, ko snemam posnetke, a prisežem, zame TikTok ni družabno, temveč plesno omrežje," je povedala J. Lo., ki je že dokazala, da ju z zaročencem Alexom Rodriguezom ni strah izzivov, ki jih ponuja omenjena aplikacija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

"Z nekaj kliki vsak najde gibe, ki bi se jih želel naučiti. Lahko sam, skupaj z otroki, starši, prijatelji. Če ste ujeti doma, je učenje plesa odlična dejavnost, ki v hipu izboljša razpoloženje. To izkoriščam tudi jaz."

Priporočamo tudi: Karantena: Kako preživeti čas, ne da bi te zagrabila panika

Preberite še: Tom Hanks iz karantene pošilja nasvet za vse, ki jih ogroža koronavirus 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)