Jennifer Lopez s pričesko, s kakršno je nismo vajeni

Jennifer Lopez je pokazala, kakšni so njeni lasje, kadar jih v roke ne vzamejo frizerji.

21.5.2020 ob 9:20 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Jennifer Lopez s pričesko, s kakršno je nismo vajeni

Jennifer Lopez rada eksperimentira z videzom in njena pričeska pri tem ni izvzeta. Nobenega dvoma ni, da obožuje lasne podaljške in večkrat, kot z bujno skodranimi, jo je videti z dosledno zravnanimi ali z rahlo valovitimi lasmi.

Očitno pa se je med karanteno odločila vrniti nazaj k naravi. Kar pomeni, da se je znebila lasnih podaljškov ter pokazala, kakšna je njena naravna pričeska. Na fotografiji, ki jo je pred nedavnim objavila na Instagramu, tako blesti z naravno skodranimi lasmi, ki ji segajo do ramen, piše Hello.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Fotografija je pri njenih oboževalcih požela veliko odobravanja: "Tako srčkana si s čudovito skodranimi lasmi," je zapisal eden od njih.

50-letna zvezdnica je za revijo People že pred tem povedala, da se najbolje počuti, kadar so njeni lasje naravno skodrani, polt pa rahlo zagorela in dodala: "Čop, ki ga velikokrat nosim, pa je moja zapuščina, ki sem jo prinesla iz Bronxa. Vse, kar se je med mojim odraščanjem dogajalo tam, je vplivalo name. V osnovi sem še vedno dekle s konjskim repom, ki je zelo značilen za prebivalke Bronxa s koreninami iz Puerta Rica."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Sicer pa se Jennifer z zaročencem Alexom Rodriguezom v karanteni zabava in skrbi za zdrav duh v zdravem telesu. Dokaz temu je fotografija para, ki jo je v svet poslal Alex in pod njo pripisal: "Kdo bi se nama pridružil pri kolesarjenju?"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Par je dokazal, da v trenutnih razmerah ne počiva na kavču, kar je Jennifer poudarila tudi v nedavnem intervjuju za Elle:

"Veliko stvari lahko počnemo in iz trenutne situacije izvlečemo kar največ. Srečni smo lahko, če smo zdravi. In vsi tisti, ki smo zdravi ter doma, bi morali biti hvaležni. To je čas, v katerem si lahko napolnimo baterije."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Zame delo od doma pomeni branje scenarijev, snovanje novih projektov, telovadba in učenje novih plesnih korakov. Kajti to je čas, v katerem se lahko vsi pripravimo na trenutek, ko se bomo vrnili v običajne tirnice. Prav čas, ki ga preživljamo doma, moramo dobro izkoristiti, da bomo tedaj še boljši."

Preberite še: Jennifer Lopez in Alex Rodriguez v karanteni posnela video, ki pove vse o njunem odnosu

Morda vas zanima tudi: Jennifer Lopez v karanteni: Nihče si ni želel, da bi se to zgodilo

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)