Jennifer Aniston je prekinila toksične odnose z bivšimi (in končno spet našla mir)

Igralka Jennifer Aniston je končno postavila zdrave meje v odnosu z bivšimi. In zdaj je pripravljena znova ljubiti.

10.5.2022 ob 11:47 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Jennifer Aniston je prekinila toksične odnose z bivšimi (in končno spet našla mir)

Jennifer Aniston je še vedno prijateljica s sošolci iz srednje šole, s soigralci iz serije Prijatelji ter tudi z bivšim soprogom Justinom Therouxom. Skupaj sta praznovala celo zadnji zahvalni dan, čeprav sta se leta 2018 razšla.

"Vedno me spravi v smeh. Je zelo zelo zabavna oseba. Zame osebno bi bila velika škoda, če ne bi ostala v dobrih odnosih," je to priložnost komentiral Justin.

A je padel na trda tla. Kajti po besedah Jenniferine tesne prijateljice, ki ne želi biti imenovana, se je Anistonova odločila v odnosih postaviti zdrave meje, začenši z bivšima soprogoma, Justinom in Bradom Pittom

"Jen hoče, da bi jo ljudje imeli radi in jo tudi imajo. Vendar pogosto potrebe ter želje drugih postavlja pred svoje," je povedal vir in dodal: "Končno se je odločila, da gre z življenjem naprej in počuti se bolje, kot kdaj koli prej. Našla je svoj mir. Tudi tako, da se je znebila toksičnih bivših."

Na srečo se je zveznica od drugega soproga ločila tako gladko, kot se je le lahko: "Nisva imela dramatičnega razhoda in še vedno se imava rada," je ločitev tedaj komentiral Justin, s katerim je bila poročena tri leta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer...Justin...Aniston (@jennifer.justin.theroux)

Sedaj pa vir navaja, da se je začela od nekdanjega moža odmikati saj je spoznala, da jo njuna tesna vez ovira pri korakih naprej:

"Jen je tako prijazna punca, da je bila celo tedaj, ko sta se z Justinom razšla, njegova največja podpornica in navijačica. Vedno ga je klicala in spraševala, kako je. Še danes sta v dobrih odnosih, a razložila mu je, da se mora malo odmakniti in on je to razumel. Med njima ni nobenih zamer."

Podobna usoda je doletela Brada Pitta. Par se je ločil leta 2005, potem, ko je on sodeloval z Angelino Jolie, njuno sodelovanje je preraslo v afero ter nato v zakon, ki se je končal leta 2016.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deals On Designers (@dealsondesigners)

"Največja ironija je v tem, da bi bila Jen idealna oseba, s katero bi se lahko pogovarjal o ločitvi in sčasoma se je res začel obračati na njo," navaja vir in dodaja, da so prijatelji Jen prigovarjali, naj ne bo Bradova terapevtka in naj se enkrat za vselej odmakne od njega. Pod vplivom svojih prijateljev se je tako na zadnji rojstni dan, ki ga praznuje februarja, odločila določiti nekaj novih pravil:

"Bradu je povedala, da se lahko pogovarja z njo, vendar le o prijetnih zadevah, če pa ima težave, naj poišče strokovno pomoč. Še vedno ga ima rada, vendar noče več biti odlagališče za njegove teže."

Igralka je pred enako dejstvo postavila še nekdanjega fanta Johna Mayerja.

"John je hotel lansko leto popraviti zadeve med njima in ji je pošiljal srčkana sporočila ter jo vsake toliko obiskal, vendar se nikoli ni povsem razjasnil, kaj bi rad in tega je bilo njej kmalu dovolj," je nadaljevala prijateljica.

Jen in John sta se sestajala med leti 2008 in 2009. Mayer je za razhod krivil razliko v letih, od igralke je skoraj deset let mlajši, Jen mu je v duhu rezanja vrvic pojasnila, naj je ne kliče in obiskuje več. "Ni jezna in zagrenjena, le ne dovolj ima igric."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennifer_.aniston_fc (@jennifer_.aniston_fc)

Jennifer torej ne gleda več nazaj, samo še naprej. Pripravljena je znova ljubiti in da bi lahko v življenje spustila novo ljubezen, je morala prerezati vezi s starimi, velikokrat tudi toksičnimi odnosi.

Povzeto po portalu OK magazine

Preberite še: 7 neprecenljivih življenjskih lekciji Rachel Green

Morda vas zanima tudi: Jennifer Aniston: Noben moški ni vreden tega


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)