Brad Pitt ima znova zlomljeno srce

Nove obtožbe Angeline Jolie Bardu Pittu povzročajo veliko srčne bolečine.

25.3.2021 ob 5:35 | Foto: Christopher Jue/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Brad Pitt ima znova zlomljeno srce

Brad Pitt le s težavo sprejema najnovejše korake bivše soproge Angeline Jolie. Ta je 12. marca na sodišče vložila dokumente, v katerih navaja, da je sodnim organom pripravljena predložiti dokaze o nasilnem obnašanju nekdanjega soproga v času njunega zakona. Dokazi naj bi se nanašali na obtožbe, ki so zvezdnika doletele leta 2016.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by angelina jolie and brad pitt (@brangelina_fc)

Brad Pitt je bi tedaj oproščen vseh obtožb glede zlorabe otrok in družinskega nasilja. Kot nedolžnega sta ga prepoznala zvezni preiskovalni urad in socialna služba.

Kako pa se je odzval na najnovejše obtožbe bivše soproge? "Brad ima zaradi namere Angeline zlomljeno srce," je za ET povedal vir blizu igralca in dodal: "Res se trudi, da bi z bivšo že končno dosegla dogovor o skrbništvu in da bi družina lahko zaživela naprej. Vse, kar bi rad, je več časa preživeti z otroki in odnos popeljati v pozitivno smer. Njegova prioriteta je vedno bil in bo dober odnos z otroki."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofficiallll)

Pitt in Jolieva imata skupaj šest otrok: Maddoxa, Paxa, Zaharo, Shiloh ter dvojčka Knoxa in Vivienne. Glede na poročila sodišča naj bi Angelina pravnim oblastem predložila tudi dokument, ki zadeva pričanje mladoletnih otrok.

"Brad je užaloščen, ker je prišlo do tega. Tisti, ki smo mu blizu, smo prepričani, da je edini namen Angeline očrniti ga pred sodiščem. Brad nje nikoli ni tako napadal," je še povedal vir.

Drugi vir je za ET dejal, da Angelina svoje pripovedi prilagaja tako, kot ji najbolj odgovarja: "To je samo še en dokaz, da ji gre zgolj za zmago. Kajti razen obtožb iz leta 2016, ki so bile vse ovržene, ni bilo nobenih drugih policijskih poročil ali zgolj besednih očitkov glede nasilja. Ti so se čudežno pojavili sedaj, ker ji tako odgovarja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie️️ (@angelinajolieofflcial)

V izjavi za javnost je leta 2016 po zaključku preiskave sicer povedala: "Delo centra za socialno delo je zagotoviti varnost otrok. Dosegli smo pravni dogovor, ki sva ga podpisali obe strani in ki se nanaša na interese otrok."

Kot je še dejala tedaj, je ukrepala tako, kot se ji je zdelo najbolje v prid družine in po osmih tednih preiskave čuti olajšanje. Kajti končno bo nastopila priložnost, da si otroci opomorejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolie Pitt Kids (@joliepittkids_)

Tudi Pitt se je v intervjuju za GQ Style leta 2017 spomnil preiskave: "Res je, na hrbtu sem imel vklenjene roke, potem ko je bil poklican center za socialno delo. Po tistem dogodku se je rešilo veliko stvari.

Oba se trudiva po najboljših močeh. A kot sem slišal reči enega od odvetnikov: nihče na sodišču ne zmaga, pomembno je le, kdo je v manjši meri prizadet. In zdi se mi, da to drži."

Preberite še: Angelina Jolie: Ne vem, če sem srečna

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt: Imam le eno željo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)