Angelina Jolie z dokazi o nasilju Brada Pitta

Angelina Jolie je sodišču pripravljena izročiti dokaze o družinskem nasilju nekdanjega soproga Brada Pitta.

19.3.2021 ob 7:50 | Foto: Tim P. Whitby,Gareth Cattermole (Gettyimages), Instagram | Avtor: M. FL.

Angelina Jolie z dokazi o nasilju Brada Pitta

Vse od tedaj, ko sta Angeline Jolie in Brad Pitt leta 2016 naznanila, da se njun zakon izteka ter da je na obzorju ločitev, na sodišču bijeta bitke za skrbništvo nad otroki in delitev premoženja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina & Brad❤ (@ajoliebpitt)

Glede na zadnje navedbe spletnega portala The Blast, je Jolijeva pripravljena sodišču predočiti več dokumentov, s katerimi bi dokazala svoje navedbe in obtožbe o družinskem nasilju nekdanjega soproga.

Pittovi pravni zastopniki so se na to odzvali z besedami, da želi Angelina le nadaljevati umazano vojno in na plečih otrok doseči svoje cilje, med katere sodi popolno skrbništvo nad naraščajem.

Tim P. Whitby/Gettyimages

Jolijeva in Pitt sta se začela sestajati leta 2004 med snemanjem filma Gospod in Gospa Smith. V zakon sta stopila leta 2014, dve leti kasneje je igralka zaradi nepremostljivih razlik na sodišču vložila vlogo za ločitev. Vse od tedaj je Angelina v več intervjujih poudarjala, da se je za ta korak odločila v prid družine.

Leta 2016 so mediji poročali o domnevnem incidentu, ki se je zgodil med letom z zasebnim letalom, kjer je izbruhnil spor med Bardom in najstarejšim, tedaj 15-letnim sinom para Maddoxom. Kot je takrat za People povedal vir, je igralec pogledal pregloboko v kozarec ter se najprej sprl s sinom in nato še s soprogo: "Šlo je za spor med staršem in otrokom, ki ni bil pravilno izpeljan."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maddox Chivan Jolie-Pitt (@maddoxjoliepitt.fans)

Mediji so tedaj poročali, da je bila glede dogodka sprožena preiskava, v katero je bil vključen urad šerifa v Los Angelesu in tamkajšnji center za socialno delo, vendar Pitt nikoli ni bil obsojen in obtožen.

Avgusta lanskega leta je Jolijeva zahtevala zamenjavo sodnika, ki je bil prvotno zadolžen za ločitev, kajti v preteklosti naj bi poslovno sodeloval z Bradovimi odvetniki.

Bitka na sodišču torej še kar traja. Par, ki ima skupaj šest otrok: Maddoxa, Zaharo, Paxa, Shiloh, Vivienne in Knoxa, očitno še ne bo kmalu zakopal bojne sekire, se pa zadeve prestavljajo na nove nivoje, saj je po pisanju Blasta na sodišču pričal tudi Bradov odtujeni sin, že polnoletni Maddox, ki naj ne bi o očetu povedal nič lepega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maddox Chivan Jolie-Pitt (@maddoxjoliepitt.fans)

Kot zanimivost je vir za US Weekley razkril, da se je predstavil kot Maddox Jolie in ne Maddox Pitt. Kajti želi si uradno spremeniti priimek, s čimer pa se njegova mama ne strinja.

Preberite še: Angelina Jolie: Ne vem, če sem srečna

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt: Imam le eno željo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)