Takšen postaja Hollywood, pravi Jennifer Aniston

Jennifer Aniston se je instagramu pridružila oktobra leta 2019 in postala uporabnica, ki je v rekordnem času zbrala en milijon sledilcev.

29.12.2021 ob 5:15 | Foto: GettyImages | Avtor: E. N.

Takšen postaja Hollywood, pravi Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je svetovno slavo prinesla vloga Rachel Green v seriji Prijatelji, še danes pa velja za eno izmed najbolj priljubljenih igralk na svetu. V svoji karieri je doživela marsikatere vzpone in padce, nedavno pa je za portal The Hollywood Reporter spregovorila tudi o tem, kakšen v zadnjih letih postaja hollywoodski svet.

»Zadnje čase se sprašujem, kaj se dogaja s filmsko industrijo,« je dejala Anistonova. »Nikakor ni več takšna, kot je bila nekoč. Nič kaj glamurozna ni več. Počasi se tudi tu začenja vse vrteti le še okoli števila sledilcev, ki jih imaš na tiktoku in instagramu,« je razočarana igralka, ki se ji zdi, da danes igralcev sploh ne zaposlujejo na podlagi talenta, temveč prepoznavnosti na socialnih omrežjih. »Groza, počasi se izgubljam v tem svetu. Ne gre mi ravno najbolje politika »ostala bom na sceni in se pridružila tiktoku.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Zunanji opazovalci bi sicer lahko dejali, da je Jennifer za socialna omrežja nadvse talentirana. Leta 2019 se je namreč pridružila instagramu in v rekordnem času zbrala milijon sledilcev.

Vse torej kaže, da nikakor še ni za med staro šaro, kot se je pošalila. »Včasih sem se pohecala, se moram le vpisati na twitter za en dan, napisati nekaj v smislu »to je bedarija«? In v odgovor so mi pojasnili, da to ne bo šlo, saj bodo uporabniki spleta hitro odgovorili in nato se bo treba nanje odzvati. 'To se sliši grozno in mi nikakor ni všeč,' sem odvrnila,« se svojih prvih izkušenj s socialnimi omrežji spominja Anistonova.

Hollywoodska ljubljenka je sicer znana po tem, da se rada odzove na prošnje svojih oboževalcev, se z njimi fotografira in deli avtograme. »Večino časa v interakciji z oboževalci iskreno uživam,« je dejala. »Devetdeset odstotkov ljudi je navadno nadvse veselih in navdušenih,« pove igralka in doda, da včasih naleti tudi na ljudi, ki so nadvse nevljudni in nesramni. »Nekateri so zelo vsiljivi in se obnašajo, kot da je moja dolžnost, da vsem ustrežem. A treba je razumeti, da če na primer ravno večerjam, res ne želim pozirati za fotografije.«

Prošnje oboževalcev so tako postale prepogoste in Jeniffer pravi, da je nekje morala zarisati mejo. »Poskušam imeti eno pravilo. Fotografiram se le še z otroki. Težko se je bilo omejiti le nanje, saj se včasih, če koga zavrneš, ljudje res razjezijo nate. A nekje moram postaviti omejitve. Drugače bi lahko do konca življenja le stala na enem vogalu in delala selfije z ljudmi,« je še povedala Anistonova.

Preberite še: Jezna Britney Spears družini: Nisem pozabila in nikoli ne bom

Morda vas zanima tudi: Jennifer Aniston o nosečnosti, pričakovanju dvojčkov in dvojnih družbenih merilih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)