Jan Plestenjak po smrti brata: »To obdobje je bilo zdaj zame najhujše v življenju«

Jan Plestenjak ne potrebuje intervjujev, da bi napolnil dvorano, a kljub temu v vsakem razkrije del sebe in z izjavami spodbuja k razmisleku.

12.3.2023 ob 11:37 | Foto: Rok Hribar/Menart | Avtor: Da. M.

Jan Plestenjak po smrti brata: »To obdobje je bilo zdaj zame najhujše v življenju«

Jan Plestenjak, pevec, kitarist in avtor letos obeležuje 30 let kariere, konec tega meseca pa bo praznoval abrahama.

V slovenskem medijskem prostoru si je z do potankosti dodelanimi koncerti in profesionalnim odnosom do vsega, česar se loti, ustvaril naziv perfekcionista, ki za novinarje deluje nekoliko nedostopen.

A tudi to se spreminja. »V pogovoru delujete izjemno umirjeno, prijetno, bolj kot v intervjujih v minulih letih, ko ste se mi včasih zdeli napeti,« je bila med pogovorom s pevcem odkrita novinarka Nedela Katja Cah.

»Svojo energijo vedno sevaš na druge. V vseh tridesetih letih pevske kariere, se ne spomnim, da bi bil na katerem koli mojem koncertu kakšen pretep. Verjetno je v meni pomirjujoča energija.

Prav hecno je, ko se včasih v družbi pojavi kakšen lastnik z razdraženim kužkom, a se ta med mojim govorjenjem pomiri. Z leti energije prav tako ne mečeš več naokoli,« odgovarja priljubljen glasbenik, ki se je nedavno soočil z bolečo izgubo brata Domna Slane.

"Močno ga pogrešam. To obdobje je bilo zdaj zame najhujše v življenju," je v intervjuju razkril Jan. Novinarka ga je vprašala tudi, če sta se mogoče tudi zato razšla z dekletom. Kaj je na to odgovoril Jan, preberite TUKAJ – na delo.si.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)