Jennifer Aniston presenetila z intimno fotografijo iz spalnice

Jennifer Aniston je dovolila pokukati v najbolj intimni kotiček svojega doma.

22.9.2020 ob 11:15 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Jennifer Aniston presenetila z intimno fotografijo iz spalnice

Tako kot vsakič, ko se pojavi na odru, je Jennifer Aniston tudi na letošnji podelitvi televizijskih nagrad emmy, ki se je to nedeljo odvijala v Los Angelesu, očarala. A le nekaj ur, preden je stopila pod žaromete, je imela na sebi povsem drugačno opravo: pižamo, piše Hello.

Zvezdnica je namreč na svojem instagramu delila intimno fotografijo z njenih priprav na podelitev in zapisala: "Priprave na emmyje … v moji drugačni maski. Čestitke vsem nominirancem in hvala vsem za čudovite predstave, ki smo jih videli letos."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Pred prihajajočim večerom je Jennifer z obrazno masko poskrbela za izdatno navlaženo kožo, na njene učinke pa je čakala udobno zleknjena na mehki zofi v spalnici. Na samem dogodku je blestela v črni večerni obleki ter požela veliko navdušenja oboževalcev.

"Čudovita. Vedno. In čudovita si bila tudi nocoj, draga," je zapisal en od njih. "To je moj najljubši prizor večera. KRALJICA," jo je pohvalil drugi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferanistonfaniston) on

Čeprav je zaradi novega koronavrusa letošnja podelitev nagrad emmy potekala drugače ter so mnogi povabljenci in nagrajenci na njej prisostvovali s pomočjo video klicev iz njihovih domov, se je Jennifer v živo pridružila dobremu prijatelju Jimmyju Kimmlu in je kljub visokim petam z gasilnim aparatom spretno pogasila "požar" ki ga je sovoditelj v šali zanetil z zažigom ovojnice v smetiščenm košu. Seveda v namen razkuževanja in zaščite pred novim koronavirusom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

51-letna igralka je bila nominirana za najboljšo igralko v dramski seriji za vlogo v The Morning Show, nagrado v tej kategoriji pa je na koncu za vlogo v seriji Euphoria prejela igralka Zendaya.

Preberite še: Jennifer Aniston tarča posmeha prijateljice Courteney (video)

Morda vas zanima tudi: Jennifer Aniston o težavnem otroštvu: Nisem se počutila varno


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)