Vse skrivnosti mladostnega videza Jennifer Aniston

Jennifer Aniston dobro skriva leta, za kar je zaslužen njen življenjski slog.

12.8.2020 ob 5:40 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Vse skrivnosti mladostnega videza Jennifer Aniston

Jennifer Aniston je praznovala že 51. rojstni dan, a njen videz tega še zdaleč ne izdaja. Kajti lepa igralka se lahko pohvali s postavo, ki bi jo zlahka pripisali 25-letnici.

 Kje pa se skriva njen izvir mladosti? V načelih zdravega življenja, ki jim zavzeto sledi in jih takole navaja Harper's Bazaar .

Pozna zdrave nadomestke za pregrehe

Anistonova odkrito priznava, da so testenine ena njenih najbolj priljubljenih jedi in da si jih občasno z veseljem privošči. Pogosto pa zanje poišče zdrave nadomestke, kot so squash špageti ali zelenjavne lazanje:

"Ko gre za lazanjo, testenine nadomestite z bučkami ali jajčevci, bogato jih posujte s sirom in dobro zapecite," je eno od skrivnosti do lepe postave razkrila sama. In še en namig; Jennifer prisega na špagete karbonara, ki so energijsko zelo bogati, manj energije pa boste v telo vnesli z njimi, če boste pravo slanino nadomestili s puranjo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FoodIzServed (@foodizserved) on

Uživa v bogatem zajtrku

Anisotonova ima tri najljubše zajtrke in vsi so zelo zdravi. Včasih si za prvi dnevni obrok privošči smuti iz banan, jagodičevja, beljakovin v prahu, mandljev, kakava v prahu in mandljevega mleka.

Druga različica zajtrka je toast z avokadom in tretja: ovsena kaša z jajcem. Tega na koncu vmeša v kašo in tako poviša delež beljakovin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniworld) on

Uravnotežena prehrana vse leto

"Nikoli ne dopuščam, da bi se iz kakršnega koli razloga prehrambne navade izmuznile nadzoru," je povedala za Yahoo. Kar pomeni, da tudi med prazniki, med dolgo zimo in ob podobnih priložnostih ostaja zvesta svojemu načinu prehranjevanja, ki je v bistvu zelo preprost:

"Jejte čim več organskega sadja in zelenjave, ne pretiravajte s sladkorjem, pijte ogromno vode in privoščite si dovolj spanja," je nekoč pojasnila.

Raznolikost tudi kar zadeva vadbe

Znano je, da je Anistonova predana jogi, a tudi pri vadbi je, kot pravi, ključna raznolikost. Obožuje vadbo na sobnem kolesu, poskusila je ples ob drogu, je velika ljubiteljica intervalnih treningov za moč, pri katerih namenja pozornost vsem delom telesa.  

Edino, kar ji ni všeč, so posebni kampi za treninge, kajti kot pravi, si ne more predstavljati, da bi med vadbo nanjo kdo kričal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniworld) on

Zvesta je sama sebi

Kar pomeni, da se drži tistega, kar govori. Medtem, ko številni oglašujejo treninge in pripomočke zgolj zaradi denarja, Anistonova zagovarja le tisto, v kar verjame.

Njena prehrana ni dolgočasna

Osnova vsakega kosila je solata z dodatkom beljakovin, katerih vir so žita, stročnice, različni siri, tudi piščančje meso, nikoli pa njeno kosilo ni preprosta solata s piščančjim mesom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniworld) on

V hladilniku ima vedno zdrava živila

"Moj hladilnik je vedno založen z živili, ki jih hitro lahko spremenim v zdrav obrok. V škatlicah je vselej narezano sadje, zelenjava, trdo kuhana jajca, perutnina pečena na žaru, v zamrzovalniku pa kakšna zdrava poslastica," je povedala igralka in dodala:

"Nekoč so mi v termah postregli z zamrznjenim grozdjem, ki sem ga zobala v blatni kopeli. Zdelo se mi je super in sedaj ga tudi sama zamrzujem. Najraje črno, ki si ga privoščim za malico in je, če je zamrznjeno, vedno na voljo."

Preberite še: Reese Witherspoon razkrila recept za napitek, ki je zaslužen za njen mladosten videz

Morda vas zanima tudi: Odlična masaža obraza, ki jo priporoča kozmetičarka Meghan Markle (video)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)