Hudo bolna igralka iz Beverly Hillsa v solzah: »Res hvala.«

Zvezdnico serije Beverly Hills je prisrčen sprejem ob srečanju s soigralci ganil do solz.

21.9.2023 ob 9:10 | Foto: Press Release (naslovna), Profimedia, Instagram | Avtor: M. FL.

Hudo bolna igralka iz Beverly Hillsa v solzah: »Res hvala.«

Ameriška igralka in zvezdnica serije Beverly Hills 90210 Shannen Doherty se je po dolgem času srečala s soigralci iz kultne nadaljevanke, ki je zaznamovala njihova življenja, snidenje pa je bilo zanjo posebna izkušnja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Says SHOP HERE (@chrissaysshophere)

Razlog za srečanje je bila prireditev 90s Con v Tampi, ki so se ga udeležili Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green in Gabrielle Carteris. Igralci so se pogovarjali o seriji ter odgovarjali na vprašanja iz občinstva.

Snidenje je bilo čustveno za vse, sploh za Shannen, ki ima raka v četrtem stadiju in je bila, ko je prišla na prizorišče, deležna stoječih ovacij publike, kar jo je spravilo v jok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beverly Hills 90210 (@beverlyhills90210)

"Res hvala. Veste, kako rada jočem. In očitno res rada. Torej, hvala," se je vidno ganjena igralka pošalila na svoj račun.

Shannen je junija odkrila, da se je njen rak razširil na možgane. Tedaj je na instagramu objavila video z obsevanja in zaupala, da so ji zdravniki tumor, potem ko so ga s CT slikanjem zaznali, odstranili. 

"Vsak dan se borim za življenje. Mislim, da mi uspeva. Dobro mi gredo tudi zaroke, poroke in ločitve," se je pošalila iz ločitve od tretjega soproga Kurta Iswarienka. Zakonca sta se razšla aprila letos.

Poročena sta bila 11 let. Foto: Profimedia

"Ločitev je zadnje, kar je Shannen želela, a na žalost je začutila, da ni druge možnosti. Lahko se obrnete na Kurtovo agentko Collier Grimm, ki je intimno vpletena v to," je tedaj na kratko komentirala tiskovna predstavnica igralke in namignila, da je razlog za ločitev druga ženska.

A Shannen gre naprej in ima že načrte za podkast. "Imenoval se bo Let's Be Clear, to bodo interaktivni spomini v živo. Slišali boste lahko tudi stvari, o katerih prej nisem hotela govoriti," je najavila.

Igralki so raka dojke odkrili leta 2015, leta 2017 je nastopila remisija, vendar se je bolezen 2020 prebudila.

"Naša življenja se ne končajo v trenutku, ko nam postavijo diagnozo. Živeti moramo naprej," je februarja leta 2020 povedla za Good Morning America ter z besedami opogumljala vse, ki bijejo enako bitko.

Povzeto po portalu People

Preberite še: Svetovno znana manekenka: Vem, da sem z eno nogo v grobu

Morda vas zanima tudi: Maja Sotenšek: Vem, zakaj sem zbolela za rakom


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)