To je vzrok za hudo prometno nesrečo Tigerja Woodsa

Avtomobilska nesreča Tigerja Woodsa bi se lahko končala tragično.

24.2.2021 ob 8:40 | Foto: Cliff Hawkins/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

To je vzrok za hudo prometno nesrečo Tigerja Woodsa

Tiger Woods je bil v torkovi avtomobilski nesreči, ki se je zgodila v bližini mesta Ranchos Palos Verdes v Kaliforniji, resno poškodovan. Pri reševanju iz razbitega vozila so morali posredovati gasilci, športnika pa so z reševalnim vozilom pripeljali v bolnišnico Harbor-UCLA Medical Center, so sporočili iz šerifovega urada v Los Angelesu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mci (@mycelebrityandi)

"Woods je v nesreči, v kateri je bil udeležen sam, utrpel je več zlomov nog, en od njih je zapleten, zdravniki pa so se odločili za takojšnjo operacijo," je za publikacijo Golf Digest pojasnil njegov tiskovni predstavnik Mark Steinberg in zaprosil za spoštovanje zasebnosti ter podporo.

Poškodbe športnika so težke, vendar ne ogrožajo njegovega življenja. Ob prihodu reševalnih ekip na mesto nesreče je bil Tiger pri zavesti ter miren, sam je povedal svoje ime, njegovo stanje je bilo resno, vendar stabilno, glede na poškodbe vozila pa je imel, po besedah prvih na kraju, srečo, da je preživel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiger Woods (@tigerwoods)

Po podatkih policije je Tiger vozil s preveliko hitrostjo, izgubil nadzor nad vozilom, zato ga je zaneslo s ceste, trčil je v drevo in se nato večkrat prevrnil. Natančni vzroki za nesrečo sicer še niso znani, saj preiskava še poteka. Po prvih navedbah razlog ni bil alkohol, ni pa še znano, če so bile posredi druge substance.

Tiger se je v Los Angelesu mudil  zaradi promocijskih obveznosti v okviru turnirja PGA Tour's Genesis Invitational. V ponedeljek se je tako na golf igrišču pomeril z igralcem Davidom Spadom in košarkarjem  Dwaynom Wadom.

--> Tukaj si lahko ogledate fotografije s kraja nesreče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WorldStar Hip Hop / WSHH (@worldstar)

Potem, ko je odjeknila vest, da se legendarni golfist poškodoval v nesreči, so mu hitro okrevanje zaželeli številni zvezdniki. Med drugim Lindsey Vonn, s katero je bil v razmerju med letoma 2013 in 2015. "Molim za TW," je zapisala na Twitterju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Vso srečo pri okrevanju sta mu zaželela tudi nekdanja presedenika ZDA Donald Trump in Barack Obama ter Jada Pinkett Smith, ki s pomočjo Tigerja osvaja igranje golfa.

Preberite še: Najlepši domovi hollywoodskih zvezdnic (video)

Morda vas zanima tudi: Nov dokumentarec o Britney Spears ponovno spodbudil gibanje #freebritney


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)