Se kdo spomni prvega moža Jennifer Lopez? Zdaj bi praznovala 24 let zakona

Le redki se še spominjajo prvega soproga Jennifer Lopez, ki zakona z zvezdnico nima v lepem spominu.

23.2.2021 ob 5:35 | Foto: Vittorio Zunino Celotto/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Se kdo spomni prvega moža Jennifer Lopez? Zdaj bi praznovala 24 let zakona

Na Kubi rojeni pisatelj in priložnostni igralec Ojani Noa je včerajšnji dan, na katerega je minilo 24 let, odkar sta si z J.Lo. izmenjala prstana, preživel tako, kot dneve preživlja običajno: ob telovadbi, igranju s svojim štirinožnim prijateljem in srebanju beljakovinskih napitkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ojani Noa Official (@ojaninoa1)

Skratka, čeprav je bil 46-letni mišičnjak nekoč poročen z eno najbolj poželjivih žensk na planetu, ki je stalno na očeh javnosti, živi odmaknjeno življenje, skrit pred žarometi.

Jennifer in Ojani sta ste pred več kot dvajsetimi leti spoznala v restavraciji Glorie Estefan, kjer je bil zaposlen kot natakar in je s svojim pristopom očaral zvezdnico, preden je svetovno javnost nase opozorila z vlogo v filmu Selena. Po burni romanci se je par poročil 22. februarja 1997, že naslednje leto se je skupna zgodba končala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People en Español (@peopleenespanol)

Na svojem YouTube kanalu je J.Lo. njun zakon komentirala: "Nikoli se nisva poročila v cerkvi. Poročena sem bila trikrat, enkrat devet in enkrat enajst mesecev in teh zakonov v resnici ne štejem."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

Že po ločitvi ga je zvezdnica zaposlila kot upravnika njene nove restavracije v Miamiju, a se zadeva ni obnesla.  Ojani se je kasneje spogledoval s kariero v filmskih vodah. V filmih je nastopal leta 2002, 2004 in 2007, deloval je tudi kot producent.

Med drugim je želel ustvariti film o življenju kubanskega imigranta, nato soproga in kasneje bivšega soproga Jennifer Lopez, s čimer se pevka ni strinjala. Sledile so grožnje, da bo bogato vnovčil kočljive posnetke nekdanje soproge. Šlo je za 11 ur v javnosti nikoli prikazanih posnetkov zvezdnice, za katere se je zanimala tudi spletna stran Pornhub, vendar je Jennifer s tožbo dosegla prepoved objave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ojani Noa Official (@ojaninoa1)

Skratka, zakon se ni končal na lep način in nekdanja zakonca živita vsak po svoje. Kar Ojaninu, glede na njegovo izjavo za Closer leta 2003: "Jen je povsem neprilagodljiva. Vse, kar hoče, hoče takoj in po svoje," najbrž povsem odgovarja.

Povzeto po portalih Heavy.com in Mirror on line

Preberite še: Kako se v resnici razumejo otroci Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza

Morda vas zanima tudi: Jennifer Lopez s pričesko, s kakršno je nismo vajeni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)