Princesa Diana in Camilla: presenetljiva ugotovitev iz njunih astroloških kart

Prijateljica in astrologinja princese Diane o tem, zakaj bo Camilla postala kraljica in zakaj Diani to nikoli ni bilo namenjeno.

14.2.2022 ob 9:06 | Foto: Toby Melville/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Princesa Diana in Camilla: presenetljiva ugotovitev iz njunih astroloških kart

Nedavno oznanilo kraljice Elizabete II., da bo Camilla potem, ko bo princ Charles postal kralj, zaigrala vlogo kraljice, je bilo po besedah astrologinje in osebne prijateljice princese Diane, Debbie Frank, zapisano v zvezdah. Takole pojasnjuje svoje prepričanje:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana Spencer (@princesdianaa)

"Astrologinja sem že vse od leta 1980 in bom vedno neizmerno cenila mojo vlogo osebne astrologinje in prijateljice princese Diane, s katero sem bila profesionalno in osebno povezana osem let, vse do njene smrti, a moram povedati, da življenje nekoga ni zapisano zgolj v njegovem astrološkem znaku.

Princu Charlesu je bilo res z rojstvom namenjeno, da bo nekoč kralj in verjamem, da je bila od nekdaj takšna tudi usoda Camille.

Kolikor mi je znano na podlagi opazovanj, pogovorov in proučevanja astroloških kart, je imela Camilla vedno vse, da nekoč zasede ta položaj, Diani pa to nikoli ni bilo dano, čeprav sta obe rojeni v istem astrološkem znaku.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by АНГЛИЙСКИЙ

Verjamem, da ne gre zgolj za naključje in za posledico trenutnih razmer, temveč imajo veliko vlogo pri tem planeti in zvezde. Camilla ima namreč v svoji rojstni karti Plutona, to je planet moči. Poravnan je s kraljevim levom v mesecu, v zadnjih tednih je bila deležna še Saturnove podpore.

Zato me niti najmanj ne preseneča, da je napočil čas, ko je postala njena vloga formalizirana, bo pa mnoge najbrž presenetilo moje prepričanje, da ne verjamem, da je to Camilla od vsega začetka iskala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rainhas Trágicas (@rainhastragicas_ofc)

Glede na njeno astrološko karto lahko rečem, da tako Chrales kot Camilla nista osebi, ki bi pretirano iskali pozornost javnosti, a tega nikoli ne pokažeta tedaj, ko se pojavita med množico ali na uradnih zadolžitvah.

Na tej točki bi rada izpostavila dejstvo, da sedanja soproga princa predstavlja ostro nasprotje princese Diane, ki je bila preveč občutljiva za položaj, ki ji ga je namenilo življenje in je le stežka obvladovala svoja čustva.

Prav zato je kar težko verjeti, da sta Camilla in Diana rojeni v istem astrološkem znaku, v vodnem znamenju raka. Znamenje zodiaka pa je edino, kar ju je z vidika zvezd povezovalo, glede drugih značilnosti njunih astroloških kart ne bi mogli biti bolj različni.

Na propad obsojena zveza

Charles in Diana, on škorpijon, ona rak. Oba vodna znaka. Vendar je pri Charlesu mesec v ozvezdju bika, kar se odraža na njegovi trmi in tudi v njegovi ljubezni do narave. Mesec predstavlja čustveno, zasebno stran, medtem ko Sonce opredeljuje tisto, kar dovolimo svetu, da vidi.

Z vidika astrologije je ključno, da sta partnerja kompatibilna glede na mesečevo znamenje, a Diana je bila v tem pogledu vodnar, kar se je odražalo na njenem svobodnem duhu in usmerjenostjo navzven. Vidite razliko? Z astrološkega stališča njuna zveza ni imela lepih obetov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D I A N A S P E N C E R

In potem je tu Camilla. V raku ima poravnavo Sonca, meseca, Venere in Merkurja, njeno mesečevo znamenje je rak. Rojena je julija 1947 in je zaradi položaja planetov v njeni rojstni karti bolj zadržana in zaprta vase.

Veliko razlik med dvema soprogama

Je čustveno inteligentna, hitro prebere posameznike in nagonsko ve, kaj ljudje potrebujejo ter rada skrbi zanje in jih neguje. Torej: Dianina pozornost je bila razpršena na široke množice, medtem ko je Camilla osredotočena predvsem na Charlesa.

Diana je bila ekstrovertirana in zabavna, Camilla je bolj zadržana ter naklonjena protokolu. Diana je premogla veliko strasti in intenzivnosti, kar je jasno vidno tudi iz njene karte. Mars, planet moči in zagona je blizu Uranu in Plutonu, kar pomeni, da je premogla močna čustva, s katerimi se je včasih težko soočala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Royal Family (@british.royall.family)

Na karti Camille je vse bolj umirjeno, znatneje je osredotočena na svojega soproga, rada se z ljudmi pogovarja o običajnih stvareh, pri njej je veliko manj drame. Charles je kompleksen človek, pogosto je imel občutek, da ga svet ne razume. Svojih čustev ne razkriva zlahka.

Tudi Camilla ceni zasebnost, njun odnos pa prežema veliko čustvene intime. Zato bodočemu kralju nudi izjemno veliko podpore, skrbnosti in razumevanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown Chronicles (@crownchronicles)

Kar je v končni fazi prepoznala tudi kraljica in dojela, da je prav to vse, kar njen sin potrebuje in se odločila za korak, ki je bil že dolgo zapisan v zvezdah."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Australia (@marieclaireau)

Povzeto po portalu Daily Mail

Preberite še: Monarhinja sreča ljubico: Kaj si je kraljica v resnici mislila o Camilli

Morda vas zanima tudi: Dianin vzdevek za Camillo (in kaj se skriva v njegovem ozadju)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)